Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 5 - JULI 2021

PENTA PRO

De basis voor goede gezondheid kennen we: Eet gevarieerd en natuurlijk voedsel, beweeg voldoende en zorg voor voldoende ontspanning. Met dat ontspannen wil het vaak wel lukken tijdens de vakantieperiode.

Zo ga jij energiek de zomer door

Maar met een zomer vol luie stranddagen en gezellige barbecues schiet genoeg bewegen en gevarieerd eten er makkelijk bij in. Ach, dat moet kunnen. Na de zomer gaan we wel weer in het gareel. Tenminste, dat beloven we elkaar plechtig.

STAP UIT DE VICIEUZE CIRKEL
Die vette hap is af en toe best lekker. Maar als het een gewoonte wordt en je daarnaast ook nog eens weinig beweegt, kun je er lusteloos van worden. Voor je het weet kom je in een vicieuze cirkel terecht. Je krijgt meer energie als je meer gaat bewegen, maar om lekker te bewegen heb je energie nodig. Om uit dat patroon te komen, helpt aanvullende voeding een handje. Door extra multivitaminen te nemen, zorg je ervoor dat jouw lichaam de benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Je voelt je energieker en je bent weerbaarder tegen ziekmakers en stress. Zo heb je voldoende energie om volop te genieten van de zomer.

WELKE VITAMINEN EN MINERALEN HEB JIJ NODIG?
Wil je weten welke vitaminen en mineralen jij extra kan gebruiken? Maak dan snel een afspraak via info@pentapro.nl. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website: www.pentapro.nl.

Absrechtstraat 63
2729 AW Zoetermeer
079 - 341 75 68
info@PentaPro.nl
www.PentaPro.nl