den elzen

We zijn eerlijk en betrouwbaar. Zo heeft het familiebedrijf ABS Den Elzen zich in ruim zeventig jaar ontwikkeld tot een modern autoschadeherstelbedrijf met inmiddels negen vestigingen in Zuidwest-Nederland. Er werken 180 professionals en per jaar worden er zo’n 25.000 auto’s hersteld. We zijn dan ook continu op zoek naar vakmensen. Zo is de vestiging ABS Den Elzen Zoetermeer op zoek naar een schademanager, chef werkplaats, autospuiter én autoschadehersteller/plaatwerker.

Word jij ook lid van onze familie?

Bij ABS Den Elzen Zoetermeer werk je in een hecht team. Lief en leed wordt gedeeld. De fijne, open werksfeer voelt goed en dat verbindt. Een echt familiegevoel. Samen bespreek je de dagelijkse planning en stroop je de mouwen op om met elkaar schades perfect te herstellen. Je wordt écht gezien en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Als onze kernwaarden: sympathiek, ondernemend, familie en aandacht je aanspreken, dan pas jij precies bij onze familie. Maak alvast kennis met enkele familieleden:

ADDY
Schademanager
“Als schademanager ben je het eerste aan-spreekpunt voor de klanten. Je zet de schade op papier, maakt contact met de verzekerings- of leasemaatschappij en verzorgt een leenauto voor de klant. Uiteraard rond je uiteindelijk de reparatie administratief af. De sfeer is fantas-tisch hier. Samen draaien we de tent. Het voelt als een familie en die verbondenheid wordt ook gestimuleerd. Met een drankje op de vrijdag-middag, een ijskar in de zomer of de jaarlijkse stamppotavond die onze directeur Joost den Elzen persoonlijk organiseert.”

BOY
Autospuiter
“Het vak autospuiter zit in onze genen. Zo is mijn opa autospuiter geweest en mijn vader werkt nog steeds bij Den Elzen Rotterdam. Het is een vak apart. Je moet kunnen schuren, plamuren, lak mengen en natuurlijk spuiten. Het is afwisselend werk, want ik sta niet de hele dag in de spuitcabine. Ze stimuleren je zelfs om allround inzetbaar te kunnen zijn. Zo help ik regelmatig collega’s met het monteren of demonteren. Wat ik het mooiste van mijn beroep vind? Een blije klant met een vette glimlach op het gezicht als de auto opgehaald wordt. Je krijgt bij dit familiebedrijf volop kansen om door te groeien en eventueel van vestiging te wisselen. Dat maakt het werk hier leuk en uitdagend.”

FAHIR
Tesla-specialist
“We kunnen alle Tesla-schades herstellen en daar zijn we trots op. Door een collega ben ik hier als schadehersteller gestart. Ik specialiseerde me in grotere schades en twee jaar later kreeg ik de kans om na opleidingen in Tilburg en Duitsland Tesla-specialist te worden. Naast de uitdagende werkzaamheden hecht ik veel waarde aan de relatie met mijn collega’s. Je krijgt veel vrijheid en we helpen elkaar graag. Dat werkt alleen als de onderlinge band goed is. Je kunt doen waar je goed in bent en je wordt geaccepteerd en gewaardeerd als persoon. Blijf dus vooral jezelf!”

den elzen

Spreekt één van de vacatures en ons familiebedrijf jou aan? Bekijk alle vacatures op www.werkenbijdenelzen.nl. Daar lees je alles over de functies en werken bij Den Elzen. Meer informatie? Onze HR-specialist Suzanne Middendorp helpt je graag. Je kunt bellen naar  06 - 185 88 436 of een e-mail sturen naar werkenbij@denelzen.nl.

ABS DEN ELZEN ZOETERMEER
Goudstraat 21
2718 RD Zoetermeer
079 - 361 10 22
werkenbij@denelzen.nl
www.werkenbijdenelzen.nl