Wim van der ham keukens

“Het blijft onverminderd druk en ons magazijn staat vol met keukens die binnenkort geplaatst worden,” vertelt bedrijfsleider Youri van Weert van Keukencentrum Wim van der Ham. “De aanhoudende drukte heeft o.a. te maken met de start van diverse nieuwbouw-projecten in Zoetermeer zoals King’s Park, Duinparc en Happy Days. Ook veel van deze potentiële bewoners zien we dus in onze showroom en die willen we graag volledig ontzorgen vanaf de oriëntatiefase t/m de plaatsing. Wil jij in dat proces een steentje bijdragen?”

We zoeken een verkoopadviseur met passie voor keukens en een mannetjesputter voor het magazijn

“Het personeelstekort is in vele sectoren een hot item. Ook Keukencentrum Wim van der Ham komt handjes tekort in de showroom én het magazijn. Daarom zijn we op zoek naar een verkoopadviseur én een magazijnmedewerker. Fulltime. Denkers en doeners met pit en passie voor keukens. Is er een klik? Dan ligt jouw toekomst bij ons. Maak alvast kennis met enkele collega’s!”

 

Wim van der ham keukensYOURI VAN WEERT
Bedrijfsleider
“In 2018 ben ik hier gestart als verkoop-adviseur en inmiddels ben ik bedrijfsleider. Er zijn dus doorgroeimogelijkheden. De verkoopadviseur die bij ons past, moet goed kunnen omgaan met de klanten. Hoe vertaal je de specifieke wensen in hun droomkeuken? Dan moet je ook goed kunnen luisteren en in staat zijn om creatieve oplossingen te bedenken. Iedere dag is anders en iedere klant heeft andere wensen. Het is dus zeer afwisselend én uitdagend werk. Als verkoopadviseur kom je in een klein, hecht team met oog voor elkaar. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan ben jij de verkoopadviseur die wij zoeken.”

Wim van der ham keukensLIESBETH
Receptioniste en administratief medewerker
“Vanaf 1 september 2021 werk ik hier en in relatief korte tijd heb ik het super naar mijn zin, vooral dankzij de leuke collega’s en de prettige werksfeer. Mijn functie bestaat uit diverse werkzaamheden. Zo ontvang ik als receptioniste de klanten in de showroom, beantwoord ik telefoontjes/e-mails en verricht ik diverse administratieve taken. Je krijgt in dit familiebedrijf het vertrouwen en dat geeft mij een fijn gevoel. In maart zijn we nog met z’n allen een weekend naar Maastricht geweest en zo’n teamuitje versterkt de onderlinge sfeer natuurlijk enorm.”

 

Wim van der ham keukensSTIJN
Chef magazijn
“Stressbestendig, “spierballen”, flexibiliteit en een portie gezond verstand. Dat zijn zo ongeveer de eigenschappen waarover je als magazijnmedewerker moet beschikken. Allereerst archiveren we wat er binnenkomt en daarna ordenen we de keukens, keukenbladen, plinten en inbouwapparatuur. Als de keuken vervolgens uitgeleverd wordt, zorgen wij ervoor dat de complete keuken klaarstaat voor vervoer naar de klant. Het is boeiend werk, want elke dag verloopt anders. We zorgen er ook voor dat een nalevering klaar staat voor de servicemonteurs. Je moet uiteindelijk zelfstandig kunnen werken. Je bent hier geen nummer en er is echte aandacht voor het personeel.”

Voel jij je aangesproken en wil je deel uitmaken van ons gezellige team in Zoetermeer? Stuur dan je sollicitatiebrief mét CV naar Willem van Capelleveen: willem@vanderhamkeukens.nl Je bent van harte welkom!

 

Wattstraat 14
2723 RC Zoetermeer
079 - 33 00 900

Theresiastraat 168-178
2593 AT Den Haag
070 - 383 50 10

info@wimvanderhamkeukens.nl
www.wimvanderhamkeukens.nl