VAN HERWIJNEN

Wandelen heeft de laatste tijd letterlijk een enorme opmars gemaakt. Een grote groep mensen heeft inmiddels ook ontdekt dat bij wandelen meer komt kijken dan alleen een paar stevige schoenen. Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen is dé specialist in de regio als het gaat om wandelen en alles wat daarbij komt kijken. Met een zeer uitgebreid wandelassortiment, vakkundig advies en begeleiding, en een prima service hét adres voor al uw wandelvragen.

Wandelen begint bij Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen is gevestigd in de historische Dorpsstraat in Zoetermeer. Nog altijd op dezelfde locatie waar de familie sinds 1891 van generatie op generatie actief is in de detailhandel. Elke keer van vader op zoon, maar wel steeds met een andere invulling qua assortiment en/of branche en altijd met als motto: de klant staat centraal.

DE KLANT STAAT CENTRAAL
En dat is precies wat u zult ervaren zodra u de winkel binnenstapt. “Onze enthousiaste en betrokken medewerkers bieden u echte service door met interesse te luisteren naar uw vraag”, vertelt eigenaar Dennie van Herwijnen enthousiast. “Samen helpen wij u aan het product of de tip die voldoet aan uw verwachtingen en eisen.” Een simpele schoenmaat zegt bijvoorbeeld niet zoveel. “Elke voet is anders”, legt Van Herwijnen uit. “Daarom worden bij ons altijd eerst beide voeten opgemeten.” Pas als de juiste maten en vorm van de voet in kaart zijn gebracht kunnen de juiste schoenen gepast worden. En dat zijn er genoeg. Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen heeft gemiddeld zo’n 750 paar op voorraad. Het assortiment omvat werkelijk alles wat met wandelen te maken heeft. Bijvoorbeeld een keur aan sokken in verschillende diktes, hoogtes, kleuren en soms zelfs toegespitst op specifieke wandelproblemen. Verder accessoires zoals wandelstokken, navigatie, drinkflessen en verrekijkers.  Ook voor de juiste kleding, jassen, tassen of rugzakken bent u aan het juiste adres. Nieuw in het assortiment is de CleanWalk wandelstok. Een wandelstok en prikker ineen om wandelen leuker en de natuur afvalvrij te maken. Tot slot veel wandel-gerelateerde hebbedingetjes die ook leuk zijn om cadeau te geven aan een wandelaar die denkt dat die alles al heeft. Voor het gehele assortiment maakt Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen bewuste keuzes qua inkopen en bedrijfsvoering op het gebied van duurzaamheid en arbeidsomstandigheden in productie-landen.

VAN HERWIJNEN

WANDELPROBLEMEN OPLOSSEN
Sommige mensen ervaren ongemakken tijdens het wandelen zoals blaren of knellende schoenen. Ook voor al uw wandelproblemen kunt u bij Van Herwijnen terecht. “Leg uw probleem aan ons voor”, nodigt Van Herwijnen uit. “Samen met u gaan we op zoek naar de juiste tip of oplossing zodat u weer optimaal kunt genieten van een lekkere wandeling.” Als ‘Vriend’ van de wandelspeciaalzaak spaart u eenvoudig uw eigen korting bij elkaar en ontvangt u de nieuwsbrief. Kunt u niet wachten om weer te wandelen? In de winkel zijn gratis wandelroutes af te halen. Zo ontdekt u op sportieve manier Zoetermeer en de omgeving. Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen.

WANDELSPECIAALZAAK VAN HERWIJNEN
Dorpsstraat 66
Zoetermeer
079 - 316 35 51
www.wandelspeciaalzaak.nl