you you

Pollen in de lucht! Vervelend als je last van hooikoorts hebt. Yvonne Schouten is al bijna 25 jaar gediplomeerd en gecertificeerd natuurgeneeskundig specialist. Met YouYou, heel jezelf (gecertificeerd door Stichting GezondZorg en BATC) helpt ze mensen zichzelf te helen van klachten als stress, vermoeidheid en angsten. Ze kan ook allergieën, hoofdpijn en migraine verminderen of volledig doen verdwijnen.

Vervelend hè die hooikoorts? Yvonne van YouYou heeft de oplossing!

YOU YOUHeb jij ook zo’n last van hooikoorts? Yvonne, tevens gediplomeerd voedingsdeskundige, kan je hierbij helpen. “Ik spoor met behulp van spiertesten van de Touch for Health op voor welke producten jouw lichaam overgevoelig is. Ik test allerlei producten om erachter te komen waar iemand allergisch voor is. Ik heb 600 buisjes om te testen op welke producten het lichaam reageert. Vervolgens kan ik het lichaam weer in balans brengen met behulp van drukpunten uit de NAET-methode, zodat de allergie vermindert of zelfs verdwijnt. Het is wel belangrijk dat het preventief gebeurt, want als ik iemand in balans heb gebracht moet diegene 24 uur uit de buurt van pollen blijven. Dat gaat lastig als we midden in de pollentijd zitten. Nu zitten we nog ervoor, dus dit is het juiste moment! Ook kan ik mensen helpen bij bijvoorbeeld een tarwe-allergie of zonneblaasjes.” Fijn om te weten: de consulten worden door diverse zorgverzekeraars vergoed!

Zit je ook wel eens met ‘vage’ klachten, waarmee je niet echt goed terecht kunt bij de reguliere gezondheidszorg? Breng dan even een bezoekje aan Yvonne. Haar manier van werken is gebaseerd op het feit dat geestelijk en lichamelijk welzijn nauw met elkaar samenhangen. Ze brengt de energiebanen in je lichaam in balans door de blokkades op te heffen, zodat het lichaam weer optimaal kan functioneren.

079 - 342 7309
info@youyouheeljezelf.nl
www.youyouheeljezelf.nl