stork interieurspecialist

Stork Interieurspecialist. Sinds 1965 is het sympathieke familiebedrijf een begrip in de regio Zoetermeer op het gebied van stofferen, confectioneren en decoreren van woningen en projecten. Vakmanschap, kwaliteit en eerlijke interieuradviezen resulteren al meer dan 55 jaar in sfeervolle metamorfoses. Bijna net zo lang zijn Storks’ interieurstylisten experts op het gebied van op maat gemaakte Luxaflex raambekleding. Zo helpen ze bij het uitwerken van ideeën & wensen en geven ze deskundig advies over materialen, bedieningsopties en andere aspecten zoals de gewenste lichtval, privacy en veiligheid.

Stork Interieurspecialist is Luxaflex inspiration dealer van het jaar 2021!

“Luxaflex is de finishing touch van ieder interieur en onze uitgebreide up-to-date productkennis is essentieel voor het juiste raambekledingsadvies,” vertelt interieurstylist Monique Wondergem-Stork. “Ieder jaar reikt Luxaflex per provincie een titel uit aan de Luxaflex-dealer die opvalt door de manier waarop zij het merk Luxaflex en hun eigen zaak profileren op het gebied van service, marketing én klantgerichtheid. Zo zijn we beoordeeld op onze website, uitingen op social media en de nauwe samenwerking met Luxaflex. Het volgen van jaarlijkse trainingen op het gebied van productkennis, techniek- en reparatie behoort daar ook bij. De geschiedenis herhaalt zich. In 2006 werden we namelijk ook Luxaflex Dealer van het jaar. Uiteraard zijn we bijzonder trots op het feit dat we nu de prestigieuze titel: Luxaflex Inspiration Dealer 2021 regio Zuid-Holland verdiend hebben. Naast deze erkenning hebben we ook een dinercheque ontvangen voor ons team dat bestaat uit zeven ervaren en gepassioneerde stoffeerders en interieurstylisten.”

stork interieurspecialist

MEEDENKEN MET ONZE KLANTEN
“Sommige mensen weten al globaal welke Luxaflex raambekleding gewenst is, terwijl andere hun oriëntatiefase in onze showroom starten. Voor ieder raam is er wel een geschikt Luxaflex-product dat functioneel, tijdloos en verkrijgbaar is in diverse kleuren, groottes en uitvoeringen. Met globale maten kunnen we al een prijsindicatie geven. Vervolgens geven we favoriete stalen altijd mee naar huis om te bekijken hoe de materialen en kleuren onder diverse omstandigheden uitpakken. ’s Avonds heb je namelijk een andere lichtinval dan overdag. Past de uitvoering bij het type raam en de persoonlijke stijl? Door onze jarenlange ervaring met Luxaflex kunnen we onze klanten behoeden voor verschillende valkuilen. We denken niet zwart-wit, maar denken mee en gaan in de schoenen van onze klanten staan. Tot slot meet mijn man Leon op de millimeter nauwkeurig de maten bij u thuis op. Na goedkeurig van de offerte plaatsen we de bestelling en uiteindelijk hangen onze eigen ervaren stoffeerders uw raambekleding op.”

DUURZAAM & KINDVEILIG
“Luxaflex is ontworpen met oog op (kind)veiligheid. Er zijn verschillende manieren om Luxaflex producten veilig en moeiteloos te bedienen, inclusief kindveilige bedienings-elementen voor ieder raam in de woning. Zowel voor draadloze als elektrische bedieningssystemen biedt Luxaflex bekroonde opties voor verbeterde kindveiligheid. Daarnaast draagt Luxaflex bij aan een duurzame en gezondere leefomgeving met het zorgvuldig ontwerp van innovatieve producten en verantwoorde materialen. Luxaflex staat voor topkwaliteit en functioneert jarenlang probleemloos. Mocht er toch iets defect gaan, dan vinden we na overleg met het serviceteam van Luxaflex meestal een oplossing. Toe aan unieke raam-bekleding zoals Duette Shades, houten jaloe-zieën, brede aluminium jaloezieën met een mat suède look én een megaview uitvoering? Kom vrijblijvend langs. Onder het genot van een kop koffie of thee geven we graag vakkundig advies over alle raambekledings-mogelijkheden die Luxaflex biedt!”

STORK INTERIEURSPECIALIST
Dorpsstraat 43
2712 AC Zoetermeer
079 – 316 67 307
06 – 513 82 976
info@storkinterieurspecialist.nl
www.storkinterieurspecialist.nl