Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 10 - OKTOBER 2023 - WOON

shadow worldwide

Hans Broekmeulen. Zijn carrière startte als verkoper in de radio- en tv-branche bij o.a. Expert, Vendex, ITS en Maessen. “Als verkoper van de audio- en video-afdeling moest ik me verdiepen in de gebruiksmogelijkheden van de apparatuur en die kennis probeerde ik uit in de praktijk. Zo maakte ik eind jaren ’60 al de eerste filmpjes met de super8-camera van mijn vader. Filmen is een verhaal vertellen met bewegende beelden en dat werd mijn hobby. Bij ITS in winkelcentrum Babylon waar ik werkte, kocht ik uiteindelijk mijn eerste VHC-camera.”

Shadow Worldwide is al 25 jaar dé specialist in het digitaliseren van beeld en geluid!

VAN OPNEMEN NAAR DIGITALISEREN
“In de jaren ’90 begon ik met het opnemen en monteren van musicals voor basisscholen. Dat bleek een succes! Vervolgens nam ik ook sportwedstrijden, huwelijken, balletvoorstellingen en soundmixshows op onder de naam JB-Video Produkties. Alle ontwikkelingen op het gebied van beeld en geluid heb ik dus heel bewust meegemaakt. In 1998 ben ik officieel gestart met m’n eigen bedrijf Shadow Worldwide en dat betekent dat ik al 25 jaar specialist ben in het digitaliseren van beeld én geluid. Daar ben ik wel trots op en dat feestje wil ik graag met een aantrekkelijke kortingsactie vieren!”

shadow worldwide

KWALITEIT VOOR BETAALBARE PRIJS
“De ontwikkeling op het gebied van beeld en geluid verliep razendsnel. Dat resulteerde na verloop van tijd in talloze opnamesystemen die niet uitwisselbaar waren. In mijn professionele studio kan ik alle vormen van beeld en geluid goed en veilig kopiëren naar dvd, usb-stick en/of harde schijf tegen scherpe prijzen. Niet voor niets is mijn motto al 25 jaar: Kwaliteit voor een betaalbare prijs! Van Betamax, Umatic, V2000 tot (S)VHS. Verder zet ik alle soorten camcordertapes van video 8 tot miniDV(cam) over naar het gewenste bestand. Met de nieuwste techniek scan ik uw dia’s in hoge kwaliteit. Ook voor smalfilms van 8mm en 16mm bent u bij Shadow Worldwide aan het juiste adres. Tot slot kunt u bij mij terecht voor het overzetten van kostbare geluidsopnamen van bandrecorder, audiocassette, minidisk, lp’s en singles naar CD.”

BETER LAAT DAN NOOIT
“De kwaliteit van oude filmpjes en videobanden wordt na verloop van tijd steeds minder. Dat is eeuwig zonde, want het gaat om kostbare herinneringen. Bijzondere momenten die we moeten koesteren. Afspelen wordt steeds lastiger, omdat de oude afspeelapparatuur niet meer beschikbaar is. Een gemiste kans. Tijd voor actie. Door jarenlange ervaring kunt u erop rekenen dat ik veilig met uw materiaal omga. Met het digitaliseren van beeld en geluid kunt u vroeger eenvoudig herbeleven met familie en vrienden. Beter laat dan nooit!”

SPECIALE KORTINGSACTIE 25 JAAR SHADOW WORLDWIDE
“Vanwege het 25-jarig jubileum kan de korting oplopen van 10 tot 25% op alle film-, video en geluidsopdrachten. Hoe meer materiaal u aanlevert, hoe hoger de korting. De korting is geldig tot 1 februari 2024. Kortom, het is nu uiterst aantrekkelijk om uw kostbare herinneringen voor de toekomst veilig te stellen,” besluit Hans.

SHADOW WORLDWIDE
Spectrumsingel 153
2718 JR Zoetermeer
06 - 533 982 54
hans@shadowworldwide.nl
www.shadowworldwide.nl