Seldenthuis

“Als engineerings- en adviesbureau is Seldenthuis BV al 12,5 jaar actief in de bouw. Wij vormen de creatieve schakel tussen ontwerp en constructie. Met onze nauwkeurige berekeningen, gedetailleerde beschrijvingen en tekeningen kunnen onze opdrachtgevers zoals vastgoedontwikkelaars, architectenbureaus, staalbouwers en aannemers efficiënt aan de slag. Ons ingenieursbureau groeit hard en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s.’’

Seldenthuis zoekt constructeurs, (staal)engineers en een detailconstructeur!

Het team is klein qua omvang, maar groots in de aanpak van diverse projecten. De projecten variëren van stijlvol vormgegeven trappen tot enorme dakconstructies met beglazing voor bijvoorbeeld een centraal station. ‘’We denken mee en adviseren. Hard werken hoort erbij, al is er altijd tijd voor gezelligheid’’. Maak kennis met enkele medewerkers:

 

ULA ASSAD
Constructeur
“Sinds maart ben ik hier in dienst als constructeur. Een constructeur beoordeelt een constructief ontwerp en berekent wat er minimaal aan staal en beton nodig is voor een stabiel gebouw. We bepalen bijvoorbeeld hoe we de vloeren gaan overspannen. Kort gezegd berekenen we vanaf het dak tot en met de fundering de belastingen van wanden en vloeren en deze uitkomsten verwerken we in een rapport, zodat onze klant hiermee verder kan. We werken voornamelijk met het softwareprogramma Technosoft. Het team bij Seldenthuis is gedreven en enthousiast en heeft de nodige ervaring. Daarnaast zijn er hier volop ontwikkelings-mogelijkheden.”

DAAN VAN BERKEL
Lead Engineer
“Als lead engineer werk je constructies uit en geef je daarnaast leiding en sturing aan collega’s en projecten. We werken met het programma Tekla Structures en ik vind het een uitdaging om de mogelijkheden  die dit programma biedt in te zetten om het zo efficiënt mogelijk voor me te laten werken. De diversiteit aan opdrachtgevers maakt het werk leuk, boeiend en voor mij nog steeds leerzaam. Het geeft mij een kick om met elkaar iets voor de klant uit te werken met als uitkomst een resultaat dat boven verwachting is. Bij Seldenthuis wordt er geluisterd naar ieders ideeën. Zo komen we samen tot het beste resultaat en dat voelt goed.’’

JÖRGEN DE WITT
Engineer
“Als engineer ben je voornamelijk bezig met het uitwerken van constructies voor o.a. trappen, hekken en bruggen. Zo werken we een grove tekening tot in detail uit in 3D, zodat onze klanten uiteindelijk tot productie kunnen overgaan. In dat proces werken we nauw samen met de constructeur en de detail-constructeur. Een onderling goede communi-catie is essentieel om een project compleet en kloppend te maken. Je kunt hier in alle aspecten van de bouw heel veel leren. De werksfeer bij Seldenthuis is uitstekend en dat is voor mij super belangrijk!”

SeldenthuisBOB SELDENTHUIS
Eigenaar en Detail-constructeur
“Als detail-constructeur ben je voornamelijk staalverbindingen aan het berekenen voor de afdeling engineering. Hoeveel bouten heb je nodig? Welke lassen moeten er gelegd worden? Wat zijn de benodigde plaatdiktes? Je berekent tot op de millimeter nauwkeurig wat er mogelijk is. Onze constructeurs berekenen het grote geheel zoals de balken en de wanden en wij berekenen vervolgens de verbindingen. Je moet daarbij creatief en analytisch zijn. Bij ons ben je verantwoordelijk voor jouw projecten, maar we houden de onderlinge lijntjes kort en doen het uiteindelijk samen. Zo versterken we elkaar en leren we van elkaar. Samen kunnen we de vereiste kwaliteit leveren in een prettige werkomgeving.

Spreekt één van de genoemde functies je aan? Stuur dan een korte motivatie mét CV naar hr@seldenthuis.nl t.a.v. Jori Oostveen of bel/WhatsApp haar voor meer informatie op: 06 34 31 39 30.

SELDENTHUIS ENGINEERING & BOUWADVIES B.V.
Willem Dreeslaan 436 A
2729 NK Zoetermeer
088 - 011 44 44
info@seldenthuis.nl
www.seldenthuis.nl