kenniscentrum b.o.s.

Wie bij Kenniscentrum B.O.S. binnenstapt, voelt dat het goed zit. Sylvia Schulte en haar docententeam weten hoe belangrijk persoonlijke aandacht en flexibiliteit is. “We kennen onze studenten bij naam. Groepjes hebben maximaal acht studenten. Zij vinden bij ons meer dan die kortdurende, praktijk-gerichte beroepsopleiding. Met gelijkgestemden een opleiding volgen, geeft je energie en voldoening.”

Persoonlijke aandacht

STIMULEREN, ENTHOUSIASMEREN EN BEGELEIDEN
“Naast de klassikale lessen die we geven, informeren wij je eerlijk over de tijd die je daarnaast thuis aan je huiswerk zult besteden en zijn we transparant over de kosten. Als wij denken dat je meer aankunt, stimuleren we je om door te studeren. Beheers je een bepaald vak al? Dan kun je veelal een vrijstelling krijgen én verlagen we je studiekosten. Onze docenten begeleiden je efficiënt. Het hoge slagingspercentage van zo’n 96% is het bewijs”, vertelt Sylvia enthousiast.

WAARDERING
“Werkgevers en re-integratiecoaches kennen de waarde van de onafhankelijke, erkende diploma’s (IVIO-Examenbureau, de Associatie en Stibex) en vragen ons ook voor incompanytrajecten: van taaltraining tot medische basiskennis, van computervaardigheid tot loonadministratie. Dat ook drie andere, grote opleiders in Nederland hun studenten met door ons ontwikkeld lesmateriaal laten werken, maakt me trots op wat we sinds 2010 met het team hebben bereikt!”

Boerhaavelaan 40
(boven de Mandelabrug)
2713 HX  Zoetermeer
079 - 747 02 22
info@kenniscentrumbos.nl
www.kenniscentrumbos.nl