home woonconcepten

HOME INTERIOR CONCEPTS is onze nieuwe naam in plaats van HOME WOONCONCEPTEN, HOME VLOERVERWARMING EN HOME FLOORSTORE. In 2015 is de Zoetermeerse vloerenspecialist gestart op de Van Leeuwenhoeklaan 8a. Door de groei en uitbreiding van het assortiment moesten wij op zoek naar een veel grotere locatie. Op onze nieuwe 500 m² locatie hebben wij nóg meer te bieden. De nieuwe naam zegt het al: veel meer dan alleen vloeren. Wij hebben écht alles op het gebied van woning binnen renovatie.

Nu ook een vestiging in Waddinxveen! Hier moet je zijn voor woning inspiratie 2.0!

“Er kunnen problemen ontstaan wanneer je een bestaande of nieuwe woning wilt gaan renoveren en inrichten”, vertelt Mark van Es, eigenaar van HOME INTERIOR CONCEPTS. “Waar ga je inspiratie opdoen en combinaties maken als je heel veel van plan bent te gaan veranderen in je woning? Ga je dit zelf doen of wil je alles uit handen geven? Materialen inkopen, goede planning en de juiste vakmensen laten samenwerken om je mooie dromen te realiseren? Wij kunnen je daarin voorzien. Van ontwerp tot en met realisatie.”

VLOERVERWARMING EN PVC VLOEREN
In de 500 vierkante meter grote show-room aan de Kanaaldijk 32B in Waddinx-veen, vlakbij de Coenecoopbrug, vind je 300 verschillende kleuren PVC-vloeren wel of niet in combinatie met HOME-vloerverwarmingsystemen. Met deze combinatie zijn wij in Nederland uniek. Daar zijn wij groot mee geworden. “Onze klanten kiezen er doelbewust voor één partij de opdracht te geven en het werk dan door ons uit te laten voeren. Verstandig qua planning, service en garantie.”

home woonconcepten

VEEL MEER
In deze showroom is echter veel meer te vinden. Denk hierbij aan staallook deuren, natuurwandbekleding en ORAC decorwand- en plafondafwerking. Daarnaast PVC-wandpanelen 260 cm hoog en 120 cm breed in marmer- of betonlookdecor waarmee je een bad-kamer en toilet razendsnel kan renove-ren. “Je hoeft hiervoor geen tegels van de muur te slaan. Wij verplaatsen eerst het leidingwerk, smeren daarna alles glad en plaatsen dan de honderd procent waterdichte wandbekleding van EDC. Geen voegen meer en veel handiger met schoonmaken. In plaats van het stucen, schilderen of behangen van een muur is er zelfs 3D-wandbekleding. Dit is speciaal behang van natuurlijke producten, dat werkelijk een extra dimensie aan de muur geeft. Hiermee wordt elk interieur tot leven gebracht. Aardkleuren, tinten van bruin, beton en roest zijn op dit moment zeer populair”, geeft Mark aan.

SAMENWERKING
In Waddinxveen hebben wij een samenwerking met onze buurman Keukenloods. “Wij doen voor hen voorbereidend leidingwerk voor hun keukens. Maar ook electra voorbereiden en stuc-, spuit- en schilderwerk. Het grootste voordeel van onze samenwerking met Keukenloods is ook hier ons totaalconcept. Hierdoor heb je niet met meerdere partijen te maken, maar heb je slechts één aanspreekpunt.”

EXTRA SERVICE
Dit is niet het enige waarin HOME INTERIOR CONCEPTS zich onderscheidt. Een ander voordeel is dat onze specialisten altijd eerst de locatie bezoeken voordat de opdracht voor een nieuw project begint. “Wij gaan altijd eerst bij de klant langs. We bekijken de situatie, geven advies over hetgeen zij graag willen laten uitvoeren en checken of dit ook technisch te realiseren is, zodat we een eerlijke en overzichtelijke offerte kunnen maken. Doordat stukje extra service maken wij het verschil. Dat neemt een grote onzekerheidsfactor bij de klant weg. Wij zijn geen verkopers, maar praktijkmensen, die naast verkopen ook het project begeleiden. Door die jarenlange ervaring weten wij alles van onze producten en realisatie af”, besluit Mark.

Van Leeuwenhoeklaan 8A
Zoetermeer
079 - 234 07 77

Kanaaldijk 32B
Waddinxveen
0182 - 23 99 99

info@homefloorstore.nl
info@homewoonconcepten.nl
www.homefloorstore.nl
www.homewoonconcepten.nl