Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 10 - OKTOBER 2023 - WOON

keukensale

Keukensale.com. De landelijke franchiseformule is vooral bekend geworden door sponsoring van het immens populaire RTL 4-programma Kopen Zonder Kijken. Al zes seizoenen maakt Keukensale.com een stel blij met één van hun prachtige keukens. Sinds maandag 4 september jongstleden is er een vestiging van Keukensale én Meubelsale in het Woonhart van Zoetermeer aan de Coppeliaschouw 32. Een combiwinkel die 1600 m2 keuken- en meubelbeleving presenteert. Wat maakt Keukensale & Meubelsale Zoetermeer uniek?

Nieuw concept met spetterende openingsactie nu in het Woonhart van Zoetermeer!

OUT OF THE BOX DENKEN
Twee trotse franchisenemers: Jeroen van Mastrigt en Teyfik Özger steken van wal. “Na een maandenlange verbouwing zijn we eindelijk open,” begint Jeroen. “Aan ieder detail is gedacht. Hoe verloopt de overgang van de keuken naar de woonkamer? Past dat bankstel wel bij de kleur van de pvc- of tegelvloer? Welke lamp komt het best uit boven de ovale eettafel? We lanceren namelijk een totaalconcept. De keuken staat bijna altijd in de woonkamer en het leek ons logisch om naast keukens ook vloeren, meubels en woonaccessoires aan te bieden. Op de bovenste verdieping vind je die combinatie in verschillende stijlen en prijsklassen. Beneden ligt de focus op Keukensale. We willen net als interieur-styliste Roos van Reedijk van Kopen Zonder Kijken onze klanten inspireren en uitdagen. Denk eens out of the box! Die gedachte zie je terug in deze combiwinkel.”

keukensaleSFEER RELAXED
“Een nieuwe keuken koop je niet iedere dag,” vervolgt Teyfik. “Dat beseffen we heel goed. De sfeer is hier heel relaxed. Ga eerst maar eens lekker rondsnuffelen. We vinden het heerlijk om klanten te helpen, blij te maken en te ontzorgen. Onze keukenadviseurs zijn ervaren en staan garant voor professionele begeleiding. Het is een prachtig beroep. We staan niet voor niets zelf ook op de werkvloer. Klanten hebben iets in hun hoofd en daar ligt nou precies onze uitdaging. Wij mogen hun droomkeuken verwezenlijken. Stap-voor-stap meedenken is onze passie. Van de juiste apparatuur t/m het bepalen van de opstelling. Wil je ook nog een andere vloer? Dat kan, niets moet! Zo kunnen we met ons concept een compleet woonplaatje aanbieden.”

GOED GEVOEL ESSENTIEEL
“Mensen kunnen prima vertellen wat ze mooi vinden, maar hebben meer moeite met het totaalplaatje van woonkamer en keuken. In een ongedwongen sfeer vertalen we ideeën en wensen naar een realistische 3d-impressie inclusief een overzichtelijke, vrijblijvende offerte. Uiteraard komen we ook op locatie voor de exacte maten en advisering over bijvoorbeeld de meest geschikte keukenopstelling. Sommige zaken zijn vanzelfsprekend. Zo moet er altijd voldoende werkruimte tussen kookplaat en spoelbak zitten. Voordat men beslist, nemen we alle stappen nog een keer uitgebreid door. We ontzorgen volledig van plaatsing t/m uitleg van de apparatuur. Een goed gevoel creëren is essentieel!”

keukensaleOPENINGSACTIE
Tot eind oktober 2023 ontvangt u bij aanschaf van een keuken een cheque van €500 die u kunt inwisselen bij Meubelsale. Bij Meubelsale krijgt u 10% korting op de woonvloer. Nieuwsgierig? We zijn zeven dagen per week geopend, parkeren is de eerste twee uren gratis. Bovendien is er een lift. Wanneer komt u gezellig rondsnuffelen?

KEUKENSALE
Coppeliaschouw 32
2726 JB Zoetermeer
079 – 303 03 90
zoetermeer@keukensale.com
www.keukensale.com