Mijn Zaak Zoetermeer starterskrant

mastiek

Angela Koster. Gespecialiseerd in de begeleiding van (horeca)ondernemingen op financieel gebied. Na twintig jaar ervaring als relatiemanager MKB bij ABN AMRO was de tijd rijp. In april 2018 werd haar droom werkelijkheid.

Met een ondernemersplan op de achterkant van een bierviltje wordt de financiering lastig!

Met de diensten van Mastiek Finance helpt zij startende en groeiende (horeca)ondernemers bij het opstellen van hun bedrijfsplannen en het vinden van de juiste financiering. Op woensdagavond 21 november heeft zij op de Regionale Startersavond bij Dekker Zoetermeer haar kennis en ervaring gedeeld met aspirant en reeds gestarte ondernemers uit Zoetermeer, Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp.

mastiek
Angela Koster

VAN IDEE NAAR FINANCIERING
“De sprong in het diepe wagen en voor jezelf beginnen is altijd eng,” vertelt Angela uit eigen ervaring. “Ga ik het doen? is voor veel starters de hamvraag. “Ik wilde altijd al iets voor ondernemers betekenen. Veel horecaondernemers gaan naar de bank met hun ondernemersplan op de achterkant van een bierviltje. Er is dus wel een idee, maar de bank financiert niet zomaar een paar ton op die basis. Horecaondernemers hebben daar gewoon hulp bij nodig. Een solide ondernemersplan en een goede presentatie zijn dan ook essentieel. De eerste indruk is van doorslaggevende betekenis voor de financiering door banken, investeerders of crowdfunders. Met Mastiek Finance wil ik starters en bedrijven die willen groeien strategisch en financieel adviseren. Wanneer wordt jouw droom werkelijkheid?”

LANSINGERLAND
Angela is met haar bedrijf gevestigd in haar woonplaats Lansingerland. “Lansingerland ligt centraal in mijn werkgebied, vanaf hier zit je zo in de omliggende gemeenten en grote steden. Lansingerland is een groeigemeente, er wordt veel gebouwd. Ook zijn er plannen voor meer horeca in het centrum en dat is voor mij natuurlijk interessant omdat ik daarin ben gespecialiseerd. Er heerst hier een goed ondernemersklimaat. Het is een ondernemende gemeente, ze doen veel voor ondernemers. Zo ben ik onlangs nog naar de Oostlanddag geweest.” 

MASTIEK FINANCE
Gouwestraat 2
2652 DV Berkel en Rodenrijs
06 - 100 12 079
info@mastiekfinance.nl
www.mastiekfinance.nl