Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 5 - JULI 2021

BOUWHOF

Eén Europees coronapaspoort lijkt de weg vrij te maken naar een “normale” zomervakantie in het buitenland. Lekker wegdromen op sfeervolle terrasjes met zwoele zomerdrankjes en Spaanse tapas onder handbereik doen we het liefst in een land waar de zon het vakantiegevoel optimaliseert. Maar niets is zeker. In het buitenland genieten we vooral van het buitenleven. Gelukkig worden ook onze zomers de laatste jaren steeds aangenamer. Een vakantie thuis blijft dan ook een aantrekkelijke optie. Maar hoe creëer je daar het vakantiegevoel?

Met Bouwhof creëer je het ultieme vakantiegevoel!

“Sinds corona zien steeds meer mensen hun tuin of balkon als verlengstuk van hun woning,” vertelt Jan-Bart Huurman die o.a. verantwoordelijk is voor de tuinafdeling. “Dat is logisch, want mensen zijn vaker thuis. Het stond al een aantal jaren op de planning en in oktober 2020 hebben we de knoop doorgehakt. Vanaf mei 2021 bieden we loungesets aan in diverse stijlen van het merk Garden Impressions op onze afdeling tuinmeubelen van ruim 250 m². Het ultieme vakantiegevoel begint natuurlijk met een comfortabele zitplek waar je volop kunt genieten van gezellige koffiemomentjes, koude biertjes en/of tropische cocktails. Door perikelen rondom het Suez-kanaal verliep de aanvoer van vier containers loungesets nogal moeizaam, maar gelukkig hebben we nu alle loungesets in huis. Op is helaas ook echt op, want nieuwe aanvoer zit er door de coronacrisis dit jaar niet meer in!”

WICKER OF ALUMINIUM
“We hebben loungesets met hand gevlochten kunststof vlechtdraad oftewel wicker. Wicker heeft een luxe uitstraling, is ijzersterk, nagenoeg onderhoudsvriendelijk en bestand tegen diverse weersomstandigheden. Daarnaast hebben we aluminium loungesets met een beschermende waterafstotende poedercoating en bijvoorbeeld teaklook armleggers. Onderhoudsvriendelijk, robuust en zeer duurzaam. Alle bijbehorende kussensets hebben een vuil- en waterafstotende coating, zodat ze een licht regenbuitje kunnen verdragen. Al adviseren wij altijd om de kussens droog op te bergen in bijvoorbeeld een box. Uiteraard verkopen we ook hoezen, zodat je de kussens buiten kunt laten liggen. Met de juiste accessoires zoals een (zweef) parasol, schaduwdoeken, een trendy tuinkleed, (kunststof) palmbomen, een hangmat, vuurkorven en heaters creëer je het ultieme vakantiegevoel in mediterrane of Caribische stijl.”

BOUWHOF

IN VUUR EN VLAM MET WEBER
“Als de dagen langer en zonniger worden, stijgt de vraag naar barbecues. We verkopen alleen het topmerk Weber. Er zijn trouwens steeds meer mensen die ook bij wat minder mooi weer experimenteren met een gas-, houtskool- of elektrische barbecue. Je kunt hier zelfs een complete tuinkeuken aanschaffen. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreid assortiment Weber accessoires in huis. Ontdek de beste barbecue voor jou bij Bouwhof! We adviseren je met vuur en vlam.”

EVEN AFKOELEN MET BESTWAY!
“Tegenwoordig is de ultieme droom een zwembad, hottub of jacuzzi in je tuin. Onbetaalbaar? Niets is minder waar. Natuurlijk kun je het zo duur maken als je zelf wilt, maar voor ieder budget biedt Bestway verrassende mogelijkheden. Ook de hottubs vanaf €400 zijn nu een hot item. Zie jij jezelf al dobberen met een zomers drankje in je hand? Ontdek het snel bij Bouwhof, want op is op!”

Edisonstraat 115
2723 RT Zoetermeer
079 - 331 07 00
info@bouwhof.nl
www.bouwhof.nl
www.shop.bouwhof.nl