Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 9 - SEPTEMBER 2022

meerzichten van maanen

Sinds 1967 staat Remto Automaterialen bekend als dé leverancier van automaterialen, gereedschappen en banden in de regio Zoetermeer. In 1994 nam Henk Koole het bedrijf over en inmiddels zijn beide zonen Arjan en Erwin de eigenaren van Remto Automaterialen. “Afgelopen mei ’22 bestond ons bedrijf 55 jaar, maar we staan niet stil. Met de overname van Meerzicht & Van Maanen Autoverhuur wacht ons weer een nieuwe uitdaging,” vertelt Arjan.

Meerzicht & Van Maanen en Remto Automaterialen slaan handen ineen voor mobiliteit!

“Vorig jaar vonden de eerste gesprekken met Meerzicht & Van Maanen Autoverhuur plaats over nieuwe huisvesting. Het bedrijf is ooit in 1946 gestart als autorijschool en in 1970 werd het autoverhuurbedrijf eraan toegevoegd. Door de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten aan de Dumeelaan moest het autoverhuurbedrijf op zoek naar een andere locatie. Drie jaar geleden was de rijschool al afgestoten en nu ontstond de vraag of er wel een doorstart gemaakt zou moeten op een nieuwe locatie.”

“Erwin raakte in gesprek met Norbert Nicolai en in oktober ‘21 is het autoverhuurbedrijf bij Remto gestart met een balie en parkeergelegenheid. Uiteindelijk zijn we in gesprek gegaan om Meerzicht & Van Maanen Autoverhuur volledig over te nemen. Het bedrijf sluit natuurlijk mooi aan op onze business qua mobiliteit. Verder staat het bedrijf als zeer betrouwbaar bekend en ook dat gegeven sluit naadloos aan bij onze visie. We willen namelijk op dezelfde vertrouwde wijze verder gaan met Meerzicht & Van Maanen Autoverhuur als shop-in-shop bij Remto Automaterialen.”

meerzichten van maanen

VAN BUSJE TOT GROTE BAKWAGEN: SNEL EN EENVOUDIG ONLINE GEREGELD!
“We verhuren altijd de nieuwste bedrijfsauto’s voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Van representatieve bedrijfsauto tot handige bakwagen met veel laadruimte. Met zorg geselecteerd en zorgvuldig onderhouden. Praktisch en ideaal. Voor tijdelijke evenementen, inzet vervangend vervoer en/of verhuizingen. Via de online tool op onze website verloopt de verhuur snel, eenvoudig en tegen aantrekkelijke tarieven. Vanaf een halve dag te huur tot enkele weken. Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Extra accessoires zoals spanbanden, hondjes, steekwagens, trappenlopers, verhuisdekens kunt u ook reserveren. Zo hebben we voor iedere transportwens de juiste oplossing.”

VERHUUR PERSONENAUTO’S ONDER DE VLAG VAN HERTZ
“Wilt u zorgeloos een personenauto huren? Voor een weekendje weg, een korte zakenreis of als vervangend vervoer? Als partner van Hertz verhuren we ook personenauto’s in de regio Zoetermeer. Onze betrouwbare en goed onderhouden auto’s in diverse soorten en maten staan voor u klaar. Van een Kia Picanto tot een elektrische Polestar. Het gemak van een huurauto spreekt voor zich. Ze zijn veilig, betrouwbaar en comfortabel. Verder kunt u onbezorgd van uw uitstapje genieten, want u gaat altijd goed verzekerd op pad. Het eigen risico kan ook nog tegen een geringe premie verlaagd worden. Bent u toe aan onze laagdrempelige no-nonsense aanpak? Reserveer dan voortaan online uw favoriete auto bij Meerzicht & Van Maanen Autoverhuur,” besluit Arjan.

AUTOVERHUUR MEERZICHT & VAN MAANEN/HERTZ ZOETERMEER
Fokkerstraat 1
2722 NH Zoetermeer
079 - 331 21 00
info@meerzichtenvanmaanen.nl
www.meerzichtenvanmaanen.nl