Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 6 - SEPTEMBER 2021 WOON

van Heineken

Verhuisbedrijf Henneken is opgericht in 1870 en daarmee een van de oudste bedrijven van Zoetermeer. Al 150 jaar heeft het bedrijf een eenvoudige filosofie: ‘Doe je werk goed, dan komt de klant terug’. Daar slaagt Henneken nu ook in met videotaxaties!

Liever geen taxateur over de vloer? Hoeft ook niet met een videotaxatie!

Tijdens deze coronacrisis is men terughoudender met het ontvangen van mensen thuis. Verhuisbedrijf Henneken beschikt als een van de weinige verhuisbedrijven over de mogelijkheid om videotaxaties te verrichten. “Hiermee is het niet nodig fysiek bij de klant thuis te komen om de verhuizing op te nemen. Met een speciale app wordt een videoverbinding tot stand gebracht met de smartphone of tablet van de verhuizende klant en kunnen wij de inboedel van de verhuizing taxeren qua volume”, vertelt directeur Lauwrens de Jong.

SCOORT GOED
Henneken is toegelaten tot de Erkende Verhuizers, het branchekeurmerk van verhuisbedrijven. De Erkende Verhuizers maken gebruik van klantenvertellen.nl, een online reviewsite waar klanten een enquête kunnen invullen. “Henneken scoort maar liefst een 9,4 (102 beoordelingen over de laatste 12 maanden) en hoort daarmee bij de best scorende verhuisbedrijven van Nederland”, aldus Lauwrens. Henneken is ook Engeland-specialist en voor internationale verhuizingen scoort het verhuisbedrijf zelfs een 9,6 (op basis van 54 reviews). “Onze verhuisploegen maken het elke dag waar en laten zo tevreden klanten achter.”

Goudstraat 51
2718 RD Zoetermeer
079 - 204 02 72
info@henneken.nl
www.henneken.nl