Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 6 - SEPTEMBER 2021 WOON

laskoo

Peter Trimbos. Fotograaf en interieur-verbeteraar. Halverwege de jaren ’80 studeerde hij af aan de School voor Fotografie en Fototechniek. Sinds 1993 houdt hij zich bezig met professionele digitale fotografie en beeldbewerking en vanaf 2002 met interieursigning. In april 2014 begon hij voor zichzelf met Laskoo Happy Walls. “De focus ligt op originele wand-decoratie die bijdraagt aan meer sfeer in een interieur én een blij gevoel,” vertelt Peter.

Laskoo Happy Walls creëert wow-effect & good vibrations

Hoe kwam je op de naam Laskoo? “Laskoo is ontleend aan de grotten van Lascaux in Frankrijk. De wanden van deze grotten zijn zo’n 15.000 jaar geleden kleurrijk en gedetailleerd beschilderd door prehistorische mensen. Waren het uitingen van creativiteit en/of wandversieringen? Het blijft gissen. Laskoo Happy Walls is dus een speelse verwijzing naar deze vorm van interieurdecoratie oftewel beelden op de muur waar je blij van wordt. Het kiezen van het juiste beeld en materiaal voor een specifieke ruimte blijft een uitdaging. Wat is de functie van de ruimte? Wil je sfeer creëren en/of een boodschap overbrengen? Na het inventariseren van de wensen, vind ik er altijd wel een geschikte afbeelding bij. Uiteindelijk is je interieur de weerspiegeling van jouw persoonlijkheid.”   

laskoo

AKOESTIEK VERBETEREN EN MOOI PLAATJE
“Sinds corona zien we dat de vraag naar Happy Walls aanzienlijk is toegenomen, zowel thuis als op kantoor. Het einde van de coronamaatregelen lijkt in zicht en hybride werken, zowel thuis als op kantoor, blijkt succesvol én een blijvertje. Werkgevers erkennen dat de kantooromgeving er anders uit moet gaan zien. Het is niet alleen de werkplek, maar ook de huiskamer van de organisatie. In de thuissituatie is de akoestiek vaak een stoorzender. Zo ervaarden mensen meer galm, ruis en lawaai tijdens online sessies. Akoestische panelen of wanden, die voor 90% bestaan uit gerecyclede spijkerbroeken, kunnen dan een praktische en relatief goedkope oplossing zijn om twee vliegen in één klap te slaan. Je krijgt een mooie afbeelding op de wand zoals het bedrijfslogo, een productfoto of een sfeerbeeld én het geluid wordt gedempt.”

BETER FUNCTIONEREN
“Mensen willen leven in een prettige woon- en werkomgeving en die kunnen wij creëren met naadloos fotobehang tot afmetingen van 5 x 50 meter, spanwanden, akoestische wanden of vinyl. Als je lekker in je vel zit thuis of op kantoor dan functioneer je nu eenmaal beter! Het resulteert veelal in minder verzuim en productievere werknemers en mijn “plaatjes op de muur” kunnen daaraan bijdragen.”

UNIEK, PERSOONLIJK EN MAATWERK
“Laatst wilde een klant uit Zoetermeer een foto van hun vakantie in Amerika als fotobehang voor de nieuwe uitbouw. De foto was door de voorruit van hun auto genomen van een camper met een tekst die precies weergaf hoe zij in het leven stonden: “I go where I’m towed”. Voor de beste weergave heb ik de kleurenfoto in zwart-wit omgezet en twee keer gespiegeld, anders zouden beeld en tekst niet goed uitkomen in de ruimte. Alles in een interieur draait om sfeer en beleving waardoor mensen zich prettig voelen. Interesse in unieke, betaalbare beelden op de muur? Bel vrijblijvend voor meer informatie!”

Marotplan 78
2728 EZ Zoetermeer
079 - 888 32 80
06 - 8115 7084
peter@laskoo.nl
www.laskoo.nl
Facebook /laskoointerieur
Facebook /petertrimbos