Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 7 - OKTOBER 2021 GEZONDHEID

pentapro

Stel je wil een nieuwe auto kopen, maar je komt geld tekort. Dan maak je een spaarplan: Je zegt een abonnement op, je koopt wat minder kleding en je eet vaker thuis. Waarschijnlijk ben je bereid om je uitgaven te veranderen, zodat je straks kunt genieten van je nieuwe auto. Door vooruit te denken en je gedrag aan te passen, bereik je jouw doel. Heb je er wel eens bij stil gestaan, dat dit je dit ook voor je gezondheid kunt doen?

Iedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn

Iedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn. Naarmate we ouder worden, gaat ons lichaam anders reageren. Als we daar niets mee doen, ontstaan er vaak gebreken. Maar wat als er een manier is om je lichaam weerbaarder te maken tegen ziektes en kwalen? Zodat je niet verkouden wordt als mensen om je heen dat wel zijn. Zodat je iedere ochtend uitgerust wakker wordt en minder kilo’s aankomt dan je vrienden? Om in de toekomst van gezondheid te genieten, zul je nu het een en ander moeten veranderen.

JOUW LICHAAM ALS CHEMISCHE FABRIEK
Ons lichaam is eigenlijk een gigantische chemische fabriek. Het bestaat uit zo een 75 biljoen cellen. In die cellen vinden per seconde duizenden chemische processen plaats. Daarvoor heeft je lichaam voedingstoffen nodig als brandstof. Die chemische processen bepalen jouw prestatie- en herstelvermogen.” Je lichaam wil deze processen koste wat het kost uitvoeren. Als er een voedingsstof mist, bedenkt het lichaam een omweg om het proces door te laten gaan. Het spreekt bijvoorbeeld reserves aan, zodat het proces toch plaatsvindt en jij je prettig blijft voelen. Dat kan lang goed gaan. Totdat er een moment komt waarop de rek eruit is en er ziekte of een kwaal ontstaat.

pentapro

WERK PREVENTIEF AAN JE GEZONDHEID
Je kunt er wat aan doen om dit te voorkomen. En ook als je al klachten hebt, is er vaak verbetering mogelijk. Bij PentaPro werken we preventief aan gezondheid. Dat doen we vanuit een orthomoleculaire achtergrond. We kijken hoe jouw lichaam reageert op stress en meten of je cellen genoeg voedingsstoffen hebben om hun werk te kunnen doen. Dit geeft inzicht in jouw prestatie- en herstelvermogen. Op basis daarvan maken we een persoonlijk plan om dit te verbeteren. Misschien heb je baat bij bepaalde vitaminesupplementen of is het goed om je dagindeling te veranderen. Met dit plan kun je gericht actie ondernemen en neemt de kans op ziekten of kwalen af.

NEEM CONTACT OP
Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen doen? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Mail naarinfo@pentapro.nl

Absrechtstraat 63
2729 AW Zoetermeer
079 - 341 75 68
info@PentaPro.nl
www.PentaPro.nl