Mijn Zaak Zoetermeer starterskrant

Ondernemers helpen ondernemers vooruit!

Als startende ondernemer moet je voortdurend keuzes maken en vragen beantwoorden. Dat is niet altijd even makkelijk. In die hectische startfase staat Stichting Ondernemersklankbord klaar met startersadvies en begeleiding. De adviseurs van Ondernemersklankbord hebben hun sporen als ondernemer verdiend en fungeren met hun kennis en ervaring als klankbord en sparringpartner.

Hulp bij starten?

MAAK GEBRUIK VAN KENNIS EN ERVARING
Of het nou om een ondernemersplan, marketing, productontwikkeling of bankzaken gaat, de adviseurs van Ondernemersklankbord helpen je en zorgen voor optimale begeleiding. Zonder op de stoel van de onder-nemer te gaan zitten. Want jij bent en blijft degene die beslist. De adviseurs van Ondernemersklankbord zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en kennen als geen ander het klappen van de zweep van het ondernemerschap. 

Directeur Oddessey Solutions, Clifford Francis: ”Ik sta alleen aan het roer en vind het fijn dat mijn OKB-adviseur meekijkt voor een extra check. Hij is een klankbord, heeft mij geleerd vanuit de klant te denken en hij helpt me over mijn koude-acquisitie-angst heen. Dankzij het starterstraject met Stichting Ondernemersklankbord ben ik zelfverzekerder geworden.”

Orchideeënteler Marco Lansbergen over Ondernemersklankbord: “Sparren met deskundige oud-ondernemers is van grote waarde. Wij hebben geen studieclub of telersvereniging, maar hebben wel behoefte aan een partner om belangrijke ontwikkelingen mee te bespreken. Zo’n partner vinden we bij Ondernemersklankbord. Met hen discussiëren we bijvoorbeeld over de opzet en meerwaarde van de handelstak van het bedrijf en bespreken we de beste strategie voor de toekomst.”

Starters moeten op de kleintjes letten. Daar houdt Ondernemersklankbord volop rekening mee. De adviseurs van Ondernemersklankbord stellen vrijwillig hun expertise aan jou als startende ondernemer ter beschikking. Ondernemersklankbord zelf is een stichting en heeft geen winstoogmerk. Het enige wat zij vragen is een donatie van € 150,-. Daarvoor kun je zes maanden lang met een adviseur klankborden!

HOE WERKT HET?
Ondernemers die zich melden bij Ondernemersklankbord krijgen een adviseur toegewezen. Daarmee wordt een intakegesprek gepland en dan wordt er gekeken wat de ondernemersvraag is. Veelal zijn de adviseurs bezig met: helpen met het proces, het geven van tips, aan het denken zetten van de ondernemer, het verbinden van de juiste organisaties/mensen die de ondernemers nodig hebben. 

Kijk voor meer informatie op www.ondernemersklankbord.nl of bel ons op 070-3490600. Je kan ook bellen met Peter Weber van regio-team van Ondernemersklankbord Haaglanden, 06-518 173 88.