Mijn Zaak Zoetermeer starterskrant

hilro ACCOUNTING & FINANCIAL SERVICES

Als Carolien van Rossum draden zou spannen tussen al haar cliënten ontstaat er een soort spinnenweb. De cliënten van HilRo Accounting & Financial Services hebben bijna allemaal een link met elkaar. Dat is nou de kracht van mond-tot-mondreclame. ,,De beste PR die er is”, aldus Carolien. Zij richtte zeventien jaar geleden HilRo op en geniet sindsdien elke dag van haar werk.

Hoe je HilRo het beste kunt omschrijven? Laagdrempelig!

‘Hey Caro, hoe is het?’ Zo beginnen de meeste cliënten van HilRo een gesprek met Carolien. Het geeft direct de laagdrempeligheid bij HilRo weer. Met collega Mary van der Vet is zij verantwoordelijk voor het administratiekantoor dat met name in het midden- en kleinbedrijf actief is. “De laagdrempeligheid vind ik juist prettig”, zegt de vrolijke Carolien. “Ik heb zeer verschillende cliënten, van kappers en metaalbedrijven tot softwarebedrijven.” Sommige cliënten doen de administratie zelf. Carolien controleert het, maar doet bijvoorbeeld wel de aangifte inkomstenbelasting. “Wij denken echt met de klant mee. Hoe klein we ook zijn, wij bieden het complete pakket. Dat maakt het werk zo leuk.”

hilro

VERTROUWEN
Carolien had vroeger nooit verwacht dat zij later een eigen bedrijf zou hebben. “Dit is nooit de bedoeling geweest”, zegt ze lachend. “Ooit ben ik begonnen als assistent-accountant. Daarna kreeg ik een commerciële functie aangeboden, dat heb ik een jaar gedaan, maar dat is niets voor mij. Ik kan veel, maar ik ben absoluut niet commercieel.” Ze werd vervolgens gevraagd om in het kader van extra dienstverlening de administratie van twee cliënten over te nemen en zodoende werd HilRo ‘geboren’. In zestien jaar groeide het cliëntenbestand tot over de honderd. “Sommige cliënten komen na een loondienst weer bij mij terug, zelfs als zij ergens anders in het land gevestigd zijn. Dan doe je iets goed, want je weet echt alles van iemand. Hun bedrijf is alles voor ze en dat geldt voor mij met HilRo ook.”

MOEDER
Naast zakenvrouw is Carolien ook een moeder van drie dochters van 3, 11 en 15 jaar. “Ik heb veel vrijheid en kan bijvoorbeeld mee naar de paardrijlessen. Je moet jezelf soms wegcijferen, maar daar ben je ook moeder voor. Dan betekent het maar dat ik in de avond achter de laptop zit. Als mijn kinderen wat groter zijn, wil ik misschien weer groeien en meer op managementniveau actief zijn. Nu nog niet. Ik moet mijn tijd toch ergens aan besteden als mijn kinderen zelfstandiger zijn”, zegt ze en schiet in de lach.

TERUGGEVEN
Overigens is Carolien ook lid van serviceclub Lionsclub Zoetermeer Soetermare, dat zich inzet voor maatschappelijke projecten, en penningmeester van Stichting Happy Days. Deze stichting trekt er elk voorjaar met Zoetermeerse kinderen, die een moeilijke periode doormaken, op uit om hen een onbezorgde week te bezorgen. Carolien: “Wij hebben het goed, dus ik vind het belangrijk om me in te zetten voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is.”

HILRO ACCOUNTING & FINANCIAL SERVICES 
HilRo Accounting & Financial Services beschikt over meer dan zeventien jaar ervaring in het adviseren en begeleiden op zowel fiscaal als administratief gebied. Ook mogelijk op locatie. Van facturatie, debiteuren- en crediteuren-beheer, tussentijdse verslagen en rapportages tot het verzorgen van de jaarrekening en alle soorten belasting waar een ondernemer mee te maken krijgt.

Sneekermeer 60
2729 PG Zoetermeer 
(wijk 29 Oosterheem)
079 - 331 16 36 
info@hilro.nl
www.hilro.nl