eten met gemak

Zes jaar geleden startte Wytze Sloot met zijn onderneming Eten met gemak. Nog steeds met veel plezier en een grote vaste klantenkring bezorgt Wytze, samen met zijn vaste bezorgers de maaltijden bij de klanten thuis, indien gewenst tot in de koelkast. Klanten van Wytze zeggen dan ook vaak: Eten met gemak is MEER DAN EEN MAALTIJD.

Herken jij ook de lente in ons vernieuwde menuaanbod? Verse, gezonde én lekkere maaltijden van Eten met gemak om op elk gewenst moment thuis van te genieten!

Nu het voorjaar is gearriveerd heeft Eten met gemak haar assortiment vernieuwd. Heerlijke gerechten waarbij u, met ons unieke concept, eindeloos kunt variëren. Zo staat er altijd een smakelijke maaltijd op tafel die de gezondheid ondersteunt en die past bij de tijd van het jaar! Eten met gemak Zoetermeer e.o. bezorgt onder andere in Zoetermeer, Pijnacker/Nootdorp, Lansingerland, Zoeterwoude en Alphen aan den Rijn.

EEN UITGEBREID AANBOD VOOR EEN BREED PUBLIEK
Het assortiment van Eten met gemak bestaat uit een divers aanbod met meer dan 35 verse en verschillende maaltijden per week. De steeds wisselende weekmenu’s worden door onze koks en diëtiste samengesteld waardoor je eenvoudig voor een langere periode een gevarieerd weekmenu kunt samenstellen. De maaltijden van Eten met gemak zijn geschikt voor iedereen. Het assortiment sluit bijzonder goed aan bij de wensen van o.a. studenten, alleenstaanden, senioren, eigenlijk bij iedereen die van lekker eten en gemak houdt.

eten met gemakMAKKELIJK BESTELLEN
Voor de mensen die niet zo handig zijn met de computer is er een papieren menulijst die indien nodig samen met de vaste bezorger ingevuld kan worden. Uiteraard kunt u ook terecht in onze webshop. Via een persoonlijke digitale bestellijst kunt u een keuze maken uit voor-, hoofd- en nagerechten. Heeft u een dieet, ook dan is er een uitgebreide menucyclus voor u beschikbaar. Alle maaltijden kunnen worden samengesteld uit losse componenten. Hiermee zijn er nog meer combinaties van gerechten mogelijk.

WEKELIJKS IN ZOETERMEER EN OMGEVING
Wekelijks, met uitzondering van de woensdag bezorgt uw vaste bezorger uw maaltijden. Nieuwsgierig wanneer we bij u kunnen bezorgen? Neem gerust contact op. Al jaren worden de diensten van Wytze aangeraden door thuiszorgorganisaties, huisartsen en diëtisten uit de eerstelijnszorg. De koelverse maaltijden van Eten met gemak zijn minimaal zeven dagen houdbaar in de koelkast.

UITPROBEREN?
Eten met gemak heeft een proefpakket voor € 15.-. Het pakket bevat 3 hoofdmaaltijden. We helpen u graag deze naar eigen wens samen te stellen. O ja, Eten met gemak heeft geen minimale afname* en geen abonnement, lekker en gemakkelijk.

ETEN MET GEMAK
079 820 03 99
wytze@etenmetgemak.nl
www.etenmetgemak.nl/wytze

* bij minder dan vier maaltijden per week wordt € 2,99 bezorgkosten in rekening gebracht.