Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 10 - OKTOBER 2022

maaltijd thuis

Wytze Sloot. Van origine chef-kok in hart en nieren. Ruim 35 jaar was hij werkzaam als zorg-assistent, dieet- en chef-kok in verzorgings-tehuizen en ziekenhuizen. Vervolgens werkte hij drie jaar bij een grote maaltijdproducent in een commerciële functie. Rond 2016 startte hij als franchiseondernemer in de regio Zoetermeer bij een nieuwe maaltijdservice voor ouderen: Eten met Gemak. Een succesformule die uiteindelijk resulteerde in de  samenwerking per 27 juni jl. met Albert Heijn én een andere naam.

Eten Met Gemak gaat door samenwerking met Albert Heijn verder als Maaltijd Thuis!

“Uiteraard zijn we bijzonder trots op het feit dat Albert Heijn met ons wil samenwerken,” vertelt Wytze. “Verzorgingstehuizen zijn veelal verdwenen en de overheid stimuleert ouderen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Nederland vergrijst en ook deze oudere doelgroep verdient het om lekker, gezond en gevarieerd te eten. Gemak dient de mens en de formule van Eten met gemak werd niet voor niets een groot succes en sterk concurrerend met de kant-en-klaarmaaltijden van de supermarkt. De verse maaltijden worden namelijk wekelijks door bekende gezichten op een vast tijdstip tot in de koelkast bezorgd. Persoonlijk contact en service staan dus hoog in ons vaandel. Na de bezorging vullen we samen de papieren menulijst met keuze uit 48 combinaties voor de komende week in. Zo ontzorgen we ook mantelzorgers en dat wordt als zeer prettig ervaren.”

maaltijd thuis

SAMEN ETEN BEREIKBAAR MAKEN. VOOR IEDEREEN!
“De missie van Albert Heijn: “Samen eten bereikbaar maken. Voor iedereen!” sloot naadloos aan bij onze succesformule. Zij misten namelijk de 75+doelgroep in hun winkels en online. Ouderen die sterke behoefte hebben aan extra hulp en aandacht. Lekker, gezond en gevarieerd eten moet voor iedereen bereikbaar zijn. Ook als zelf boodschappen doen of koken niet meer zo eenvoudig is en als u op zoek bent naar meer gemak. De versbereide maaltijden warmt u namelijk snel en eenvoudig op in de oven of magnetron. Wij passen met Eten met gemak prima in het plaatje van Albert Heijn. Zij voegen hun kennis en ervaring op het gebied van eten, drinken, gezondheid en duurzaamheid eraan toe om zo de allerbeste Maaltijd Thuis te kunnen verzorgen. Samen streven we naar een lang en vitaal leven voor iedereen.”

MET AANDACHT BEREID,  MET LIEFDE GEBRACHT!
“Binnenkort verschijnen de eerste busjes in het straatbeeld met de tekst: ‘Maaltijd Thuis. Met aandacht bereid, met liefde gebracht.’ Een unieke maaltijdservice, zonder abonnements-plicht, met aandacht voor persoonlijke eet- en dieetwensen zoals glutenvrij, vegetarisch en zoutarm én persoonlijk contact. Samen met Albert Heijn zetten we een belangrijke stap in de groeiende markt van foodservice en thuis-bezorging. We zijn zelfs in staat om maaltijden op compo-nentenniveau aan te bieden. Dat betekent dat u elke dag kunt kiezen uit verschillende soorten groentes, vlees, vis en aardappelgerechten. Uiteraard ontbreken de stamppotjes, macaroni-, bami-, nasi- en andere wereldgerechten niet. U kunt dus alles combi-neren en zo uw favoriete maaltijd in kleine, medium of grote porties samenstellen. Die formule maakt Maaltijd Thuis uniek in Nederland. Hebt u interesse en wilt u Maaltijd Thuis eerst proberen? Bestel dan een (dieet)proefmaal-tijden met drie verschillende maaltijden voor slechts €15.-. Eet smakelijk alvast!”

BEN JIJ ONZE NIEUWE MAALTIJDBEZORGER?
Maaltijd Thuis Wytze Sloot zoekt voor 1 of 2 dagen per week een Maaltijdbezorger!

Je bent vriendelijk, betrokken, nauwkeurig en flexibel en in het bezit van een rijbewijs. Je hebt affiniteit met de doelgroep (ouderen en hulpbehoevenden). Woonachtig in- of in de directe omgeving van Zoetermeer is een pré. Lijkt het je leuk of heb je vragen neem dan snel contact op met Wytze.

MAALTIJD THUIS
Wytze Sloot
079 - 820 03 99
sloot@maaltijdthuis.nl
www.maaltijdthuis.nl