Mijn Zaak Zoetermeer starterskrant

SLOOTWEG CONSULTANCY

Getallen, feiten en gegevens. Het zat al vroeg in zijn genen. Rien Slootweg startte na een universitaire studie als docent economie op de Driestar in Gouda. Vervolgens koos hij voor een carrière bij grote accountantskantoren, waar hij zijn accountants-diploma behaalde. In december 1999 was de tijd rijp voor Slootweg Consultancy. Een bewuste stap, een stap met een gedachte.

Een persoonlijke, professionele en betaalbare boekhouder

In 2009 verhuisde Slootweg Consultancy van de Schinkelweg in het oude Dorp naar de Willem Dreeslaan in Oosterheem. Rien: “Mijn gedachte is heel simpel. Ik streef niet naar groot, deftig en opvallend. Mijn klantenkring breidde zich in de loop van de jaren uit door mond-tot-mond reclame. Onze klantenkring is heel divers. Van tandartsen tot timmerlui. Groot hoef ik niet te worden. Dan wordt het snel onpersoonlijk. Wij zijn een “klein” kantoor en dan ben je automatisch persoonlijk, in tegenstelling tot de grote kantoren. Persoonlijk betekent voor ons ook informeel. Daardoor horen we meer en kunnen we betere diensten verlenen dan grote kantoren.”

SLOOTWEG CONSULTANCY

PROFESSIONEEL VOOR KLANTEN UIT ZOETERMEER EN OMSTREKEN 
“Binnen ons kantoor zijn opleidingen gevolgd voor accountant-administratieconsulent, algemene economie, bedrijfseconomie en fiscale economie. Daarnaast beschikken we over jarenlange ervaring bij grote kantoren en bij allerlei soorten bedrijven. We zijn een professioneel administratiekantoor en geen accountantskantoor. Al beschikken we wel over dezelfde kennis en vaardigheden. Meerdere keren per jaar volgen wij nascholingscursussen om de veranderingen op ons vakgebied goed in beeld te houden. Zo kunnen we altijd inspelen op actuele ontwikkelingen. Natuurlijk, bij de grote kantoren heb je veel deskundigheid. Maar daar moet je doorlopend aan meebetalen, terwijl je er maar af en toe gebruik van maakt. Het kan ook anders. Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingen tot 50 personeelsleden die een persoonlijke, professionele en betaalbare begeleiding willen. Onze klanten zitten overwegend in de regio, een enkeling in het buitenland.

BETAALBAAR  EN TERUGHOUDEND BIJ NIEUWE ONTWIKKELINGEN
“We letten goed op de kosten en de baten voor de klant. Je kunt tot het gaatje gaan met prachtige cijfers en betrouwbaar tot twee cijfers achter de komma. Maar levert dat iets extra’s op? Dat geldt ook voor trends. We houden het wel in de gaten, maar dat wil niet zeggen dat we alles slaafs volgen. Pas als iets nieuws zonder al te veel problemen werkt en een duidelijk voordeel oplevert, gaat wij er mee aan de slag. De wereld waarin wij leven wordt steeds digitaler. Maar wij dwingen niemand. Als je een ordner met bankafschriften en facturen inlevert, wordt hij bij ons netjes verwerkt. Als je de facturen digitaal hebt en je bonnetjes fotografeert, komen ze ook in de administratie. Alles kan (bijna)!” besluit Rien.

SLOOTWEG CONSULTANCY
Op zoek naar een administratiekantoor, accountant, boekhouder of belastingdeskundige? Professioneel en betaalbaar? Maak vrijblijvend kennis met kwaliteit, continuïteit en een uitstekende persoonlijke service. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur. ’s Avonds op afspraak.

Willem Dreeslaan 229-231
2729 NE Zoetermeer
079 - 319 06 87
info@slootwegconsultancy.nl
www.slootwegconsultancy.nl