MAALTIJD THUIS

Wytze Sloot is van origine chef-kok in hart en nieren. Ruim 35 jaar was hij werkzaam als zorg-assistent, dieet- en chef-kok in verzorgings- en ziekenhuizen. Vervolgens werkte hij drie jaar bij een grote maaltijdproducent in een commerciële functie.

Een maaltijd thuis met excellente service

Rond 2016 startte hij als franchiseondernemer in de regio Zoetermeer bij de maaltijdservice: Eten met Gemak. Een succesformule die sinds 27 juni 2022, samen met Albert Heijn aan de weg timmert om de beste, de lekkerste en de meest klantvriendelijkste maaltijdservice aan huis te worden.

PAPIEREN MENULIJST
“Waarom nu kiezen voor de maaltijdservice ‘Maaltijd Thuis’?”, hoor ik u denken.  “Onze overheid stimuleert ouderen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Nederland vergrijst en ook deze oudere doelgroep verdient het om lekker, maar vooral gezond en gevarieerd te eten. Onze manier van werken is volledig afgestemd op deze belangrijke doelgroep. De verse maaltijden worden wekelijks door onze vaste bezorgers op een vast tijdstip, indien gewenst, tot in de koelkast bezorgd. Persoonlijk contact en service staan hoog bij ons in het vaandel. Uiteraard kunt u digitaal bestellen maar de zelfredzaamheid van onze klanten verliezen we niet uit het oog. Tijdens de bezorging vullen we, indien gewenst, samen de papieren menulijst, met keuze uit 48 combinaties voor de komende week in. Zo ontzorgen we ook mantelzor-gers en dat wordt als zeer prettig ervaren”, legt Wytze enthousiast uit.

MAALTIJD THUIS

GEMAK IN DE KEUKEN
“De missie van Maaltijd Thuis: ‘Gezond eten bereikbaar maken. Voor iedereen!’ sluit naadloos aan bij het gedachtegoed van mij”, vertelt Wytze. “Als zelfs boodschappen doen of koken niet meer zo eenvoudig is en als u op zoek bent naar meer gemak in de keuken, dan is het proefpakket van Maaltijd Thuis dé gelegenheid om voordelig en ongedwongen kennis te maken met onze maaltijden. Onze maaltijden bewaart u veilig zeven dagen in de koelkast! Opwarmen is eenvoudig en kan in de oven of magnetron.”

MET LIEFDE BEREID
‘Maaltijd Thuis. Met liefde bereid, met aandacht gebracht.’ staat voor een unieke maaltijdservice, zonder abonnementsplicht, met aandacht voor persoonlijke eet- en dieetwensen zoals glutenvrij, vegetarisch en zoutarm én persoonlijk contact. We zijn zelfs in staat om maaltijden op componentenniveau aan te bieden. Dit betekent dat u elke dag kunt kiezen uit verschillende soorten groentes, vlees, vis en aardappel-gerechten. Uiteraard ontbreken de stamppotjes, macaroni-, bami-, nasi- en andere wereldgerechten niet. U kunt dus alles combineren en zo uw favoriete maaltijd in kleine, medium of grote porties samenstellen. Deze formule maakt Maaltijd Thuis uniek
in Nederland.

VOORDELIG UITPROBEREN
Hebt u interesse en wilt u Maaltijd Thuis eerst proberen? Bestel dan een (dieet)proefpakket met drie verschillende maaltijden voor slechts €15.-. Eet smakelijk alvast!

MAALTIJD THUIS
Wytze Sloot
079 - 820 03 99
sloot@maaltijdthuis.nl
www.maaltijdthuis.nl