DRESSCODE

Bij Dresscode in Winkelcentrum Rokkeveen is het een komen en gaan van klanten, die een kijkje komen nemen bij de steeds wisselende collectie dameskleding die Dresscode Fashion Stores tegen scherpe prijzen kan aanbieden.

Dresscode biedt betaalbare damesmode

De kracht van de kledingcollectie ligt volgens Esli in het feit dat niet alleen  constant op de laatste mode, maar ook op de weerverwachting wordt ingespeeld. Hierdoor weten de klanten altijd wel iets van hun gading te vinden. Esli vervolgt: “Drie keer per week vullen wij onze winkels aan met nieuwe kleding, accessoires, jassen, sjaals, tassen en schoenen. Hou onze facebookpagina Dresscode Fashion Stores in de gaten, want wij posten regelmatig leuke foto’s van ons team met nieuwe kleding aan.”

Dresscode heeft ook een uitgebreide collectie jeans en broeken, van hoog model tot lager vallend, in de maten 34 t/m 48, altijd geprijsd rond 30 euro. Doorgaans is alles in de winkel niet duurder dan 35 euro, of het nu gaat om kleding, tassen, schoenen of accessoires. “We hebben een enorme collectie betaalbare damesmode; van een trendy rokje tot een leuk colbertje en dit voor alle leeftijden”. Ook dames met een maatje méér zijn bij Dresscode aan het goede adres. Naast een mooie collectie is onze klantvriendelijkheid minstens zo goed.  Esli is trots op zijn team. “We doen het tenslotte met z’n allen”, aldus Esli.

DRESSCODE FASHION
Nathaliegang 128 A
2719 CS Zoetermeer
(tegenover Jumbo / naast Blokker)
079 - 360 85 41
FACEBOOK: Dresscode fashion stores