burg & burg

Burg & Burg de Schuifdeurkast-specialist mag dan wel de naam zijn. In de showroom van 600 m² aan de Heliumstraat 206 is véél meer dan alleen kasten te vinden. Wist je al dat je ook voor vloeren bij Burg & Burg moet zijn? Sinds deze maand hebben ze plak PVC-vloeren.

Burg & Burg heeft meer dan alleen kasten: Nu ook plak PVC-vloeren

Voorheen beschikte Burg & Burg op het gebied van PVC-vloeren alleen over de klikvariant. Dat was een kwestie van een ondervloer leggen en klikken maar. “Bij plak PVC moeten we de vloer eerst mooi egaliseren en dan verlijmen. Hierdoor kunnen we alle randen strak neerleggen en zijn er eigenlijk geen plinten meer nodig. Het is bovendien sterker en beter voor de vloerverwarming. Daar is ontzettend veel vraag naar”, vertelt Michel van der Burg. De plak PVC is er in onder meer houttinten, tegelvorm en visgraat. Na ongeveer zes weken kun je al van je nieuwe vloer genieten.

burg & burg

TRENDS IN DE SHOWROOM
In de showroom van Burg & Burg spot je de laatste trends. Op dit moment is dat vooral te zien aan één kleur: zwart. “Zwarte houtnerven wil iedereen opeens in zijn huiskamer hebben. Net als zwarte plinten tegen de muur. Dat komt natuurlijk door die zwarte staal look deuren die al een tijdje helemaal hip zijn. Ook plaatsen we veel akoestische houten wandpanelen, bijvoorbeeld rond de televisie. Dat ziet er erg leuk uit.” In december wordt de showroom even flink vernieuwd. “Nieuwe tv-meubels, deuren en andere kleuren. We moeten natuurlijk up-to-date blijven.”

EXPERTISE BREIDT UIT
Zoals gezegd begon Burg & Burg als de schuifdeurkast-specialist. Die expertise breidt de laatste jaren steeds meer uit. Het draait bij Burg & Burg nu ook om de op maat gemaakte kledingkasten, boekenkasten, kleinmeubelen, ensuite deuren, vloeren en nog veel meer. Dat allemaal in de door de klant gewenste vorm, materiaal, stijl, kleur en afwerking. Om er zeker van te zijn dat het proces goed verloopt, komen de medewerkers altijd eerst (vrijblijvend) langs om op locatie te meten. Vervolgens wordt de offerte in de showroom besproken. “We willen zeker weten dat het perfect op maat is gemaakt. Een foutje kan een keer gebeuren, maar dat herstellen we natuurlijk. Gelukkig gaat het vrijwel altijd goed, anders hadden we het niet al bijna 30 jaar volgehouden”, besluit Michel met een knipoog.

ACTIE IN OKTOBER
Op zoek naar een nieuwe kast? In de woonmaand oktober  kun je profiteren van korting bij Burg & Burg. Op alle kasten krijg je 10 procent korting!

BURG & BURG
Heliumstraat 206
2718 RS Zoetermeer
079 - 361 74 35
info@burgenburg.nl
www.burgenburg.nl