Mijn Zaak Zoetermeer starterskrant

worrel & jetten

Droom jij van een eigen bedrijf? Dan is de Regionale Startersavond op 21 november bij Dekker Zoetermeer jouw eerste stap. Ondernemers en organisaties delen hun kennis en ervaringen op een informatiemarkt met meer dan 30 stand-houders waaronder Worrell & Jetten. Online-specialisten van deze professionele financiële dienstverlener verzorgen ook workshops over een volledig online financiële administratie. Een goed begin is immers het halve werk!

Boekhouden was nog nooit zo eenvoudig!

“Een ondernemer wil ondernemen. Doen waar hij/zij goed in is. Het bijhouden van de financiële administratie is een tijdrovende klus. Uitbesteding is een logische optie en kent vele efficiency voordelen,” vertelt Christian Langeveld. Als partner en accountant bij Worrell & Jetten is hij intern verantwoordelijk voor het aansturen en innoveren van de online-afdeling op het gebied van de financiële dienstverlening. “Online boekhouding geeft namelijk op elk moment inzicht in je financiële situatie en regeren is vooruitzien. Onze scanoplossing koppelt facturen met de financiële administratie en zo creëer je een digitaal archief. We benutten de digitale mogelijkheden dus optimaal. Je bespaart uiteindelijk tijd en geld met onze vakkundige aanpak die efficiënt en betaalbaar is. Boekhouden was nog nooit zo eenvoudig! Via de link: http://tzho.nl/start/workshop-5-jouw-online-administratie-op-orde/ kun je je inschrijven voor een workshop. Welkom bij Worrell & Jetten!” besluit Christian.

worrel & jetten

WORRELL & JETTEN is multidisciplinaire dienstverlener die gespecialiseerd is in accountancy, fiscaal en juridische vraagstukken. Ondernemen is vooruitzien en doen. Een kwestie van ambities en doelstellingen. Met lef en creativiteit denken specialisten met u mee! Doelgericht, praktisch en effectief. Een totaaladvies op maat in duidelijke taal met een transparante prijsstelling. 

Rokkeveenseweg 49
2700 AH Zoetermeer
079-3445633
06-14655113
c.langeveld@worrelljetten.nl
www.worrelljetten.nl