Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 5 - JULI 2021

mr zonnepanelen

Voor zonnepanelen moet je naar M&R-zonnepanelen, toch? Klopt, maar het staat voor veel meer dan dat. Het bedrijf van Michel Kalicharan en Cees de Reus wil Zoetermeer én de rest van Nederland verduurzamen. Verduurzamen begint vaak eerst met zonnepanelen, maar met M&R-zonnepanelen kun je steeds een stapje verder gaan!

Bij zonnepanelen begint het verduurzamen pas!

Wanneer je als consument of bedrijf zonnepanelen overweegt, is dat al een eerste stap naar verduurzaming. Maar waarom zou je het slechts bij zonnepanelen houden? “Daar kan de persoonlijke
adviseur van ons bij helpen als we voor het (virtuele) adviesgesprek de situatie bij de klant te bekijken. Hoe ga je met je verwarming, verlichting, warm water-
gebruik en gasverbruik om? Wij gaan meer en meer een rol in het adviseren over verduurzamingsmogelijkheden en de service hierbij vervullen. Zonnepanelen worden dan meer een schakel in het proces van het verduurzamen”, vertelt Cees en “dat laten we ook zien en voelen met onze nieuwe website. Als ondernemer ben je constant aan het verbeteren.
Met ons verduurzamingsconcept willen we ervoor zorgen dat onze klanten
ambassadeurs voor M&R-zonnepanelen worden. Zo kunnen we elkaar helpen.”

 

BINDING

Wij weten als geen ander waar je op moet letten bij het verduurzamen van jouw woning en bij de aanschaf van een zonnepanelen installatie op maat voor jouw woning of bedrijf. Door onze ruime kennis en ervaring adviseren wij jouover de beste zonnepanelenkeuze.
Michel: Wij willen binding met de klant blijven houden in plaats van alleen zonnepanelen monteren en vervolgens vertrekken. Als iemand zijn woning wil verduurzamen, zijn ze bij M&R-zonne-panelen aan het juiste adres. Wij zijn de enige in Zoetermeer die dit doen. Dat doen we samen met verschillende gespecialiseerde partners. Je hebt direct inzicht in je energieopbrengst.” Het installatiewerk wordt altijd uitgevoerd door onze eigen gecertificeerde monteurs en elektriciens van M&R-zonnepanelen. Soms wordt de hulp van betrouwbare partners ingeschakeld. “Dat kan allemaal binnen één dag. We installeren de zonnepanelen, verwarming, airco, verlichting en het warm water zo mogelijk in één keer. Zo kun je zo snel mogelijk profiteren van jouw duurzame investering.

mr zonnepanelen

SERVICE
Ook na de installatie staat M&R-Zonnepanelen voor je klaar met service en onderhoud. Cees: “met een 5-jarige servicecontract wordt de werking en het schoonhouden van het zonnepanelensysteem en de airco gegarandeerd. Elk jaar komt er een monteur langs om alles te controleren, het systeem uit te lezen en schoon te maken, zodat wij de maximale opbrengst kunnen garanderen.”

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN
M&R-zonnepanelen is een maatschappelijk betrokken bedrijf. Daarom zijn wij een SBB-stagebedrijf geworden voor o.a. elektriciens en zonnepanelenmonteurs. Daarnaast bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om hun talenten in te zetten voor een nieuwe loopbaan.

Wattstraat 26G
2723 RC Zoetermeer
085 - 086 86 40
advies@mr-zonnepanelen.nl
www.mr-zonnepanelen.nl