bouwhof

“De dagen worden korter, het is eerder donker en de feestdagen zijn in zicht. Door de coronabeperkingen zijn vakanties en uitjes uitgesteld. Mensen zijn sowieso vaker thuis. Ze hebben ook meer tijd en geld om aan hun “thuis” te besteden. Het is begrijpelijk dat ze meer behoefte hebben aan het creëren van sfeer in huis,” vertelt interieuradviseur Jan die samen met verlichtingsadviseur Arthur verantwoordelijk is voor de afdeling Wonen & Verlichting.

Bij Bouwhof Wonen & Verlichting vind je duizend en één ideeën om jouw woning nog gezelliger te maken!

“Mensen zijn verrast als ze onze afdeling Wonen & Verlichting bezoeken. Zo presenteren we een zeer ruim assortiment zitbanken, eetkamerstoelen, fauteuils, eet- en salontafels, buffet-kasten, verlichting en accessoires van gerenommeerde merken zoals By-Boo, Dutchbone, Eleonora, BePureHome, Sevn, Zuiver en Woood. Net als onze klanten volgen we woontrends op de voet via populaire woonprogramma’s en woonbladen. In onze showroom van 1500 m2 vind je compleet ingerichte woon-kamers mét verlichting in verschillende woonstijlen. Van modern, minimalistisch, landelijk, industrieel t/m retro & vintage. Onze stagiaire Yasmijn van het HMC College heeft onlangs nog een kamer volgens de laatste trends en eigen inzicht ingericht. Mensen kunnen zo ervaren of een bepaald interieur aanspreekt,” aldus Jan.

bouwhof

MIX & MATCH
Maar welke woonstijl past bij jouw smaak? “Je kunt zelfs verschillende woonstijlen combineren. Alle merken zijn bewust verspreid opgesteld over de showroom. Mix & match is de trend. Zo kan er een compleet nieuwe interieurstijl ontstaan. Over smaak valt niet te twisten, maar je vindt op de afdeling Wonen & Verlichting ongetwijfeld items die bij jouw smaak passen,” vervolgt Arthur. “De mogelijkheden zijn eindeloos! Sommige klanten weten precies wat ze willen en andere klanten hebben totaal geen idee. Onze interieurstylisten adviseren graag. Wat zijn je wensen? “Less is more” of juist niet? Knus of stoer? Zo zijn ronde vormen, goud en velvet stoffen erg trendy. Maar ook met diverse leuke accessoires zoals vazen, kaarsen, planten, kussens en plaids kun je een totaal andere woonsfeer creëren. Door onze ervaring voelen we precies aan welke kant de klant op wil.”

TEGEN DÉ JUISTE LAMP “AANLOPEN”
“Verlichting brengt warmte en sfeer in huis. De juiste verlichting maakt een interieur compleet. We hebben een ruim assortiment met verschillende soorten warme (LED)-verlichting van bekende merken zoals Light & Living, Philips, Lucide, Steinel, Paulmann, Trio en EGLO. Eigenlijk is verlichting de kers op de taart. Veel mensen weten echter niet welke verlichting bij hun interieur past. Ze zijn vaak niet op zoek naar een lamp, maar zien hier bij toeval dé lamp boven een tafel hangen die aan hun verwachtingen voldoet. Ze moeten als het ware tegen de juiste lamp “aanlopen” en dat gebeurt hier regelmatig. Door het totaalplaatje brengen we ze op ideeën. Kom gewoon eens langs en volg ons op Instagram voor de laatste trends,” besluit Arthur.

BOUWHOF
Edisonstraat 115
2723 RT Zoetermeer
079 – 331 07 00
info@bouwhof.nl
www.bouwhof.nl
Facebook: /debouwhof
Instagram: @bouwhof