Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 10 - OKTOBER 2022

“Graag stel ik ons fijne team van Klavertje vier kraamzorg aan jullie voor. We zijn een klein team en allemaal verschillend. Met veel warmte, enthousiasme en deskundigheid willen we dat onze kraamgezinnen kunnen terugkijken op een fijne kraamweek,” vertelt Mirjam. “We zijn op zoek naar een gediplomeerde kraamverzorgende die net als wij met veel liefde en aandacht zorg willen verlenen aan moeder, baby en gezin. Maak alvast kennis met een deel van ons team.”

Ben jij die lieve, enthousiaste en deskundige kraamverzorgende die ons gezellige team komt versterken?

kittyKITTY
KRAAMVERZORGENDE
“Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt en dat maakt mij een trotse kraamverzorgende. Klavertje vier is een klein team waar je met plezier mag werken. We werken fijn samen met verschillende verloskundigenpraktijken waardoor er korte lijntjes zijn binnen de zorg. Verder staan we als team voor elkaar klaar. Naast het werken in een gezin, volgen we samen bijscholingen en genieten we van gezellige teamuitjes. Ben jij ook een mensen-mens? Beschik je over empathisch vermogen en wil je fijne begeleiding geven binnen de gezinnen? Dan zoeken wij jou!”

StacySTACY
LEERLING
KRAAMVERZORGENDE

“Inmiddels heb ik de helft van mijn opleiding achter de rug. Afhankelijk van de zorgvraag werk ik zelfstandig als kraamverzorgende of onder begeleiding. Klavertje vier kraamzorg is een leerwerkbedrijf en al snel had ik hier mijn plek gevonden. Het leuke team staat open om mij te leren om op eigen benen te staan. Ze geven mij als leerling vertrouwen en we stimuleren en motiveren elkaar. Klavertje vier voelt echt als een familie. Als kraamverzorgende moet je vooral liefdevol en zorgzaam zijn.”

AnnemarieANNEMARIE
KRAAMVERZORGENDE
“Je werkt iedere week in een ander gezin. Die afwisseling spreekt mij het meest aan. Geen week is hetzelfde. Verder speelt Mirjam een belangrijke rol. Zij staat echt voor haar team. Ze denkt mee en toont continu betrokkenheid. Regelmatig krijgen we aan het eind van de dag een WhatsApp van haar: “Hoe ging het?” Als het heel druk is, werkt ze gewoon mee en doet ze ook een bevalling of een opstart. Door de goede onderlinge samenwerking is het hier gewoon heel fijn werken. Heb jij een open uitstraling? Dan pas je precies bij ons!”

cheethyCEETHY
KRAAMVERZORGENDE
“Met veel plezier werk ik hier al vanaf de start. Naast kraamverzorgende ben ik ook werkbegeleidster en begeleid ik leerlingen binnen Klavertje vier kraamzorg. Als kraamverzorgende ben je de vraagbaak voor het gezin. In het begin doe je veel samen en in de loop van de week moet je ervoor zorgen dat je overbodig wordt. Het vak vraagt wel veel van je aanpassingsvermogen. Iedere keer kom je namelijk in een ander gezin. Je moet dus heel flexibel zijn. Ook de werkzaamheden zijn heel divers. Eigenlijk zou ik geen ander werk meer willen doen.”

Ben jij gediplomeerd kraamverzorgende en denk jij dat je past in een klein, hecht en vooral gezellig team? Twijfel dan niet en stuur je motivatiebrief mét CV naar info@klavertjevierkraamzorg.nl t.a.v. Mirjam. Tot snel!

KLAVERTJE VIER KRAAMZORG
Damlaan 8
2265 AN Leidschendam
06 - 449 344 13
info@klavertjevierkraamzorg.nl
www.klavertjevierkraamzorg.nl