sms rijnland

SMC Rijnland Fysiotherapeuten is een centrum voor multidisciplinaire zorg en orthopedische revalidatie. Met een andere kijk op fysiotherapie is SMC Rijnland Fysiotherapeuten uiterst succesvol in Leiden en Zoetermeer. Persoonlijke aandacht resulteert in de meest effectieve multidisciplinaire aanpak, behandeling en begeleiding. Continu zijn we op zoek naar nieuwe, betere behandel-methoden en innovatieve samenwerkingsverbanden. Spreekt dat jou aan?

Ben jij de (waarnemend) fysiotherapeut die ons professionele én gezellige team in Zoetermeer komt versterken?

Op dit moment zijn meerdere collega’s op zwangerschaps- en kraamverlof. Daarom zijn we op zoek naar een (waarnemend) fysiotherapeut met of zonder specialisatie voor 15-20 uur vanaf augustus ‘22 tot april ’23 met de mogelijkheid tot verlenging en/of een vast contract. Na overleg plannen we het werkschema in. Wil je alvast kennis-maken met enkele collega’s?

sms RijnlandSENNE
Manueel therapeut
“Tijdens het geven van snowboardlessen raakte ik gefascineerd door de werking van het menselijk lichaam en het revalidatieproces na blessures. Zo werd ik kinesitherapeut, de Belgische naam voor fysiotherapeut. In 2018 verhuisde ik naar Nederland en startte ik bij het kleine, gezellige team van SMC Rijnland. Vervolgens heb ik me gespecialiseerd in manuele en sportgerelateerde klachten. Een kwestie van kansen krijgen. Na een avontuur in Zwitserland werd ik weer met open armen ontvangen. Je bent ook van harte welkom in ons fijne team!”

 

sms rijnlandNICOLE
Leefstijltherapeut
“Gepassioneerd, laagdrempelig, enthousiast en echte aandacht voor de cliënten. Zo zou ik SMC Rijnland in een notendop willen omschrijven. Elke dag ga ik met plezier naar m’n werk door de open sfeer. Er is ruimte voor individuele ontwikkeling en de onderlinge samenwerking staat garant voor de best passende zorg voor onze cliënten. Die sfeer en werkwijze geven mij een goed gevoel. Ik ben dan ook trots op het feit dat ik deel uitmaak van ons professionele en supergezellige team.”

 

sms RijnlandLISA
Manueel en longtherapeut
“Sinds vier jaar werk ik met veel voldoening én plezier bij SMC Rijnland. Wat maakt deze praktijk nou zo bijzonder? Er is altijd ruimte voor ontwikkeling. Welke richting vind jij als fysiotherapeut nu echt interessant? Daar kom je zeker achter, omdat je werkt in een team met alle denkbare specialisaties op het gebied van fysiotherapie. Je kunt voortdurend met elkaar overleggen, van elkaar leren en met elkaar lachen, want de onderlinge sfeer is fantastisch. Ik zit hier absoluut op mijn plek en misschien jij binnenkort ook!”

 

sms rijnlandSANDRA
Manueel, echo en EPTE-therapeut 
“Sinds vier jaar ben ik hier werkzaam en in die periode heb ik me gespecialiseerd in de manuele therapie. SMC Rijnland bied je kansen en investeert graag in jouw passie. We willen namelijk zoveel mogelijk specialistische zorg aanbieden. Zo heb ik ook nog de opleiding tot echo- en EPTE-therapeut mogen volgen. De kansen op ontwikkeling van jouw kwaliteiten zijn dus volop aanwezig. Daarnaast is er veel ruimte voor gezelligheid en dat maakt het werken bij SMC Rijnland uiterst prettig. Kom gewoon eens langs om sfeer te proeven!”

 

Voel jij je aangesproken en wil je deel uitmaken van ons gezellige team? Stuur dan je sollicitatiebrief mét CV naar Muriel van Iperen: muriel@smc-rijnland.nl. Tot snel!

Violiervaart 22
2724 VR Zoetermeer
079 - 500 17 92
info@smc-rijnland.nl
www.smc-rijnland.nl