la vivere

Als je graag haakt, breit of kleding naait, eenmaal over de drempel van deze winkel sta je versteld van de kleuren, geuren, soorten, ideeën en het enthousiasme waarmee je geholpen wordt.

Atelier La Vivere heeft alles in huis om de wintermaanden creatief door te komen

Laten we even een rondje door de winkel dwalen. Voorin staan de stoffen. Wanden vol kinderstoffen van Katia, kledingstoffen van Fiber Mood en quiltstoffen van o.a. Tilda. Atelier La Vivere werkt samen met de snelgroeiende naaicommunity Fiber Mood. Het naaien van kleding is weer helemaal hot en bij Atelier La Vivere helpen ze de beginnende en ervaren sewistas graag aan een mooie stof, het juiste patroon, een betaalbare naaimachine en... hulp bij het maken. Stoffen moet je voelen en de kleuren moet je zien om een goede keuze te maken. Wil je hulp bij het maken
van je creaties? Dan zijn er de naaicafés op maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Middenin de winkel is het een waar walhalla voor de haak- en breisterren. Wat een uitgebreide collectie aan allerlei soorten, diktes en merken wol. Achterin de winkel is de workshopruimte. Een gezellige maar vooral grote ruimte waar met gemak op een veilige manier kan worden gewerkt (lees: gekletst). Hier leer je alles op het gebied van haken en breien, van beginners tot gevorderden. Hier zijn ook de haak- en breicafés op woensdag-middag van 14.00 - 16.00 uur. Kom snel langs en kijk op onze website voor meer informatie.

la vivere

LAMPE BERGER WORDT MAISON BERGER PARIS
Lampe Berger kent een lange geschiedenis van 123 jaar. In 1898 wordt de luchtreiniger uitgevonden door apothekersassistent Maurice Berger om de lucht in de ziekenhuizen te zuiveren. De collectie van nu bevat nog steeds een rijke keuze aan modellen en een uitgebreide selectie aan huisparfums. Echter vandaag de dag omvat de naam niet alleen meer de luchtreinigers. Naast Lampe Berger zijn er nu ook parfumverspreiders, geurkaarsen, autoparfums, de mist-diffusers en de Night&Day-diffusers verkrijgbaar. Maison Berger Paris wordt de nieuwe naam voor creatie en inspiratie rond de Franse passie voor het interieur. Tussen traditie en moderniteit is Maison Berger Paris een bijzonder merk, met een collectie gebaseerd op uitzonderlijke parfums, gecreëerd in Grasse (Zuid-Frankrijk). Ieder jaar worden er 5 miljoen liter huisparfum en 800.000 modellen verkocht over de gehele wereld.

Wist u dat een huisparfum uit 3 verschillende parfumnoten bestaat? De topnoot, de hartnoot en de basisnoot. Deze vormen de structuur van een geur in de vorm van een pyramide. De topnoten geven de eerste indruk van het huisparfum. Zij zijn voorbijgaand, vluchtig en introduceren de hartnoten. De hartnoten vormen de persoonlijkheid van het huisparfum en geven het de rijkheid en het karakter. De basisnoten zijn de fundering van het huisparfum en bestaan uit ronde en warme noten. Deze gaan het langst mee en zorgen ervoor dat het parfum langere tijd te ruiken is. Nieuwsgierig geworden? Kom snel een keer langs in onze winkel.

Dorpsstraat 179
2712 AJ Zoetermeer
079 - 889 60 12
info@atelierlavivere.nl
www.atelierlavivere.nl