GAME CITY

Thrill seekers, opgelet! Er is iets nieuws te doen in de stad: Urban Midgetgolf met een twist. Wie in maffia-stijl een balletje wil slaan, rijdt met de hele familie naar Gamecity Zoetermeer. Het bedrijf heeft het opnieuw voor elkaar met deze allernieuwste activiteit. “We staan nooit stil, er zijn nog zo veel leuke dingen te verzinnen”, vertelt bedrijfsleider Fred Buisman.

Altijd iets nieuws bij Gamecity Zoetermeer

Zodra de burgemeester van Zoetermeer op 14 mei het eerste balletje heeft geslagen, is de nieuwste activiteit van Gamecity officieel geopend: Urban Midgetgolf. “We hebben maandenlang aan de baan gewerkt om ervoor te zorgen dat het echt een belevenis wordt om ´m te spelen. Bij elke hole gebeurt er wel iets! Je komt al golfend door een stadje - waarbij je moet oppassen voor de maffia - je wordt verrast door glow-in-the-dark effecten, ziet je bal verdwijnen naar een andere verdieping en er is een bijzondere barrière achtergelaten door de bouwers …”

GAME CITY

ALTIJD IETS NIEUWS
Je kent Gamecity waarschijnlijk al van de uitdagende kartbaan over 2 verdiepingen of van het laser gamen in blacklight. Nog maar een paar jaar geleden is er een gangenstelsel onder Gamecity gebouwd voor Prison Island: een real life game die bestaat uit een gevangenis met 24 cellen, waarin je samen codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat. “Een supertoffe ervaring om samen of met een groep te spelen. In iedere cel wacht een nieuwe uitdaging. Voor kleinere kinderen hebben we speciale hints verstopt, zodat iedereen kan meewerken om uit de cel te ontsnappen. En nu is Urban Midgetgolf erbij gekomen.”

IEDEREEN IS WELKOM
Met de nieuwste activiteit is Gamecity weer een stukje toegankelijker geworden. Waar het karten of laser gamen voor sommigen net iets te intensief kan zijn, stapt iedereen met gemak de Urban Midgetgolfbaan op. En als je je een weg uit de maffia-bar hebt gespeeld, kun je in stijl relaxen in het restaurant. Of lekker gamen in de Arcade. “Door heel Gamecity hebben we verschillende thema’s die in elkaar overlopen, zodat je je echt een dag uit voelt. Perfect voor familie-uitjes, teambuilding of kinderfeestjes.”

DOE EEN COMBI!
Die thema’s zie je vanzelf terug als je het karten met een rondje door Prison Island combineert. Of Urban Midgetgolf met het hilarische Bungee Soccer, waar je voetbal aan een elastiek speelt. “Tijdens Corona hebben we niet stilgezeten om het allemaal nog mooier te maken. We investeren veel in de zaak en dat zorgt voor continue vernieuwingen. Zo hebben we tijdens de laatste lockdown de hele kartbaan zwart geschilderd en race je in de nieuwe Sodi SR5 karts nog strakker door de hairpin. En het stopt hiermee niet, we blijven doorgaan met nieuwe dingen verzinnen, dus kom kijken en boek je eigen avontuur bij Gamecity via de website!”

GAMECITY ZOETERMEER
Wattstraat 20
2723 RC Zoetermeer
079 - 342 62 26
sales@gamecity.nl
www.gamecity.nl