ZOETERMEER ON STAGE

Nog een paar weken tot de 9e editie van Zoetermeer On Stage. Hét Beroepenfeest.

Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd? Doet u mee aan Zoetermeer On Stage?

Het merendeel van de VMBO leerlingen heeft zin in de toekomst en droomt over wat hij of zij ooit zal worden. Op 2 juni 2022 is de ontmoeting tussen Zoetermeerse VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren die hen gaan vertellen over hoe een werkdag eruit ziet. Hiermee worden de jongeren geholpen door de professionals om betere keuzes te maken voor opleiding en beroep. Op 22 en/of 23 juni komen de leerlingen bij u een kijkje op de werkvloer nemen tijden de Doe Dag(en).

VAKMENSEN VAN DE TOEKOMST!
Bij Zoetermeer On Stage treft u de VMBO leerlingen van vandaag, de vakmensen van de toekomst! Veel betrokken ondernemingen en organisaties doen al mee met Zoetermeer On Stage. Teveel om hier allemaal te noemen, maar op www.zoetermeeronstage.nl staat iedereen vermeld. De Vrienden van On Stage (deelnemers die een donatie hebben gedaan) hebben hier als dank een speciale vermelding gekregen. Het On Stage Team zoekt nog meer beroepsbeoefenaren en roepen ook de ouders van VMBO leerlingen op om zelf mee te doen als beroepsbeoefenaar. Voor de duidelijkheid: deze groep jongeren zoekt (nog) geen baan, maar wil graag meer weten over uw vak. Het argument: ‘wij zoeken geen mensen’ is dus geen beletsel te komen!

Heeft u een mooi beroep, meld u dan meteen aan op www.zoetermeeronstage.nl. Want, wie kan beter dan u, de professional, de volgende generatie vakmensen vertellen over hun beroep?

ZOETERMEER ON STAGE
Meer informatie via Nicole Hofland: mail@zoetermeeronstage.nl