Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 10 - OKTOBER 2023 - WOON

M&R ZONNEPANELEN

Zonnepanelen die geplaatst zijn door een installatiebedrijf uit eigen stad. Dat voelt toch veiliger en vertrouwder. M&R-Zonnepanelen installeerde al tienduizenden zonnepanelen in de regio. Om het voor hun klanten extra makkelijk te maken, bieden zij sinds kort zelfs pakketten aan voor een vaste prijs.

8, 10 of 12 zonnepanelen voor een vaste prijs? Bij dit Zoetermeerse installatiebedrijf kan het gewoon!

M&R-Zonnepanelen heeft het al vaker gemeld, maar benadrukt het nogmaals: er is meer dan alleen zonnepanelen! Hoewel de stroomopwekkers de laatste jaren enorm in trek zijn is er veel meer mogelijk om een woning of bedrijfspand te verduurzamen. Het Zoetermeerse bedrijf adviseert graag over het installeren van duurzame en energie-besparende maatregelen. Hierbij kun je denken aan (hybride) warmtepompen, slimme thuisbatterijen en laadpalen voor elektrische auto’s, maar ook duurzame verwarming en verlichting.

KIJK VOORUIT
De adviseurs van M&R-Zonnepanelen kijken daarbij niet alleen naar nu, maar juist ook naar de toekomst. En dan wel het complete energiemanagement bij jou thuis, bij de Vereniging van Eigenaren (VvE) of bij jouw bedrijf. “Wij krijgen hierover steeds vaker vragen. Veelal zal sprake zijn van een combinatie tussen verschillende systemen. Zonnepanelen om energie op te wekken, warmte-pompen om duurzaam te verwarmen en laadpalen voor het opladen van de auto. Dat alles eventueel gecombineerd met energieopslag in batterijen”, legt Cees de Reus (bedrijfsvoering en verkoop) uit.

M&R ZONNEPANELEN

BETROUWBARE MONTEURS
Alle installaties worden gedaan door de eigen gecertificeerde monteurs en elektriciens van M&R-Zonnepanelen. Alleen als het nodig is, roepen ze de hulp van betrouwbare partners in. Omdat ze binnen een straal van ongeveer 35 kilometer rond Zoetermeer opereren, kunnen ze hun klanten van een ‘persoonlijke en snelle service voorzien’.

PAKKETTEN
Terugkomend op de zonnepanelen: speciaal voor woningbezitters met een schuin dak, biedt M&R-Zonnepanelen pakketten met vaste prijzen. Voor het goedkoopste pakket met acht Phono-panelen + omvormer betaal je slechts 3995 euro (vrijgesteld van BTW)! De pakketten, bestaande uit drie basis- en drie premiummerken, lopen op tot twaalf zonnepanelen. Voor deze actie geldt: achteraf betalen, direct na oplevering. Vanaf 13 panelen is er sprake van een aanbetaling van 25% en het restant direct na oplevering.

MAATWERK ALTIJD MOGELIJK
Phono komt misschien minder bekend voor dan LG Solar of AEG maar dat zegt niets, laat De Reus weten. “Phono heeft echt goede full black panelen. Dat verschil met bijvoorbeeld AEG is nauwelijks te merken. AEG wordt net als Phono in China geproduceerd, maar dan in een eigen fabriek met Duits management. Daar betaal je fors meer voor.” Toch liever 11 of 13 panelen van een ander merk? Natuurlijk blijft maatwerk altijd mogelijk! “De wereld van duurzame energie is complex. Daarom nemen we graag de tijd om de klant zo volledig mogelijk te informeren.”

WIL JE OOK ONS ADVIES OVER DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW WONING OF BEDRIJFSPAND??
Boek direct een gratis schouw. Bel ons 085 - 086 8644  of mail naar advies@mr-zonnepanelen.nl Voor meer informatie zie onze website MR-zonnepanelen.nl

M&R ZONNEPANELEN
Wattstraat 26G
2723 RC Zoetermeer
085 - 086 88 44
06 - 188 036 40
advies@mr-zonnepanelen.nl
www.mr-zonnepanelen.nl