Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 3 - MAART 2022 GEZONDHEID

smit riooltechniek

SMIT Riooltechniek is 7 jaar geleden opgericht door Bram Smit. Met een kleine lening van de bank, een gebruikte auto en een tweedehands laptop begon Brams “Adventures in a world full of shit”. Inmiddels werken er 10 mannen in de buitendienst. Bram: “We springen nog steeds om handige handjes!”

Zonder diploma’s toch een hightech baan? Bij SMIT Riooltechniek BV zit je gebakken!

Deze mannen zoeken nieuwe collega’s. Ben jij handig, leergierig en flexibel? Zie jij jezelf passen in ons team van vakmannen? Bel, mail of stuur een Whatsapp bericht: 06-22158463

 

RICK
5 jaar werkzaam bij SMIT als allround servicemonteur

“Ik ben gek op goed gereedschap. Ik hou van opgeruimd, netjes en gestructureerd. Ik hou ervan om problemen tot de bodem uit te zoeken en krijg daar ook alle tijd voor. Wij gaan voor kwaliteit en dat past heel goed bij mij. Je moet me niet opjagen. Ik ben aan het werk en niet op de vlucht.”

WOUTER 
1 jaar werkzaam bij SMIT als allround servicemonteur

“Ik vind het leuk om nieuwe mensen op te leiden. Dat talent zien ze op kantoor en daarom krijg ik vaak de nieuwelingen mee. Ik leg alles tot in de puntjes uit en zorg ervoor dat ik vakmannen aflever. Ik mag dan de kleinste zijn, maar als ik iets niet goed vind, laat ik het zeker horen! Vies werk? Het is maar wat je vies vindt. Als je je hersens gebruikt, kom je gewoon schoon thuis.”

OLAF 
3 jaar werkzaam bij SMIT als servicemonteur reparaties en vernieuwingen

“Ik ben de ‘ouwe rot’ bij SMIT. Ik ben hier echt op mijn plaats. Ik voel me geen ‘nummer’ en ik weet dat ze op kantoor mijn talenten kennen. Ik mag meestal doen wat ik het leukste vind en waar ik goed in ben. Iedere dag ga ik samen met mijn maatje op pad in het ‘slagschip’. De grootste bus die we hebben, vol met buizen, bochten en machines. Klanten zijn altijd blij als wij zijn geweest en dat geeft mij een goed gevoel.”

GIEL 
2 jaar werkzaam bij SMIT als installatiemonteur

“Als extra dienst voor vaste, zakelijke klanten, vervangen en repareren we ook sanitair. En daar ben ik de hele dag druk mee. Vervangen van een toiletbril of wastafel, repareren van een lekkende kraan, af en toe een verstopte afvoer, maar meestal ben ik aan het sleutelen. En dat bevalt me prima. Ik ben alleen met mijn zoon en omdat ze bij SMIT mijn kwaliteiten zien, krijg ik alle ruimte om het thuis goed te regelen.”

Duitslandlaan 6
2391 PA Hazerswoude-Dorp
079 - 820 02 84
info@smitriooltechniek.nl
www.smitriooltechniek.nl