Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 13 - DECEMBER 2022

Nederlof mode

Zoetermeerse mannen weten al jaren waar zij naartoe moeten voor de nieuwste mannenmode. Dat kan al 17 jaar bij Nederlof Mode in Winkelcentrum Rokkeveen. Daar wordt namelijk stijlvolle mode voor mannen geshowd.

Zoetermeerse mannen weten het al jaren: Hier moeten we zijn!

De herenmodezaak met vestigingen in Capelle aan den IJssel en Zoetermeer bestaat zelfs al ruim 85 jaar. In Zoetermeer toont Casper Nederlof al 17 jaar passie voor het modevak. Met zijn gedegen advies en persoonlijk contact met klanten was hij hét gezicht van de winkel. Na al die tijd komt daar verandering in, want op 31 december gaat hij met pensioen. Om alle trouwe klanten van Nederlof een moment van afscheid te bieden, wordt op 30 december een informele borrel gehouden bij Nederlof Mode in Rokkeveen.

Nederlof mode

NU IS DE BEURT AAN WILFRED
Caspers zoon Wilfred is al ruim 20 jaar aan de zaak verbonden. Hij neemt, uiteraard samen met het team in Zoetermeer, het stokje over. Zij gaan er alles aan doen om Casper op een waardige manier te vervangen. Zij kijken er nu al naar uit om de Zoetermeerse mannen te verrassen met de eigentijdse collectie, geïnspireerd door de bezoeken aan de grote modebeurzen in Europa.

BLIJF OP DE HOOGTE
Wil jij graag op de hoogte blijven van alles rondom Nederlof Mode? Like en volg de herenmodezaak op Facebook en Instagram of schrijf je in via de website voor de maandelijkse nieuwsbrief!

NEDERLOF MODE VOOR MANNEN
Samanthagang 192A
2719 CL Zoetermeer
079 - 362 81 82
info@nederlofmode.nl
www.nederlofmode.nl