Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 3 - MAART 2022 GEZONDHEID

DE UITKOMST

Wat worden er veel schoenen onnodig weggegooid! Jaarlijks kunnen 30 voetbalvelden gevuld worden met afgedankte schoenen. “Dat is vaak niet nodig. Schoenen zijn vaak te repareren voor een prijs die lager is dan de aanschafwaarde van een nieuw paar”, zegt Pascal Govaars van Schoenmakerij De Uitkomst.

Zoetermeer, wees eens wat zuiniger op die schoenen, ze kunnen vaak nog veel langer mee!

Volgens de bekende schoenmaker uit winkelcentrum Rokkeveen speelt een stukje onwetendheid mee. “We leven in een consumptiemaatschappij. Daar doen we stiekem allemaal aan mee. We kopen liever drie keer per jaar iets nieuws dan één keer in de drie jaar iets goeds. Onze voeten zijn de fundering van ons lichaam. Daar moeten we zuinig op zijn.”

DE UITKOMST

ORIGINEEL
Schoenmakerij De Uitkomst is gildemeester en gebruikt hiervoor de originele materialen en stikt de schoen zoals het origineel voor reparaties van onder meer Van Lier, Van Bommel en Greve.

OOK VOOR MESSEN EN MEER
Het gaat verder dan alleen schoenen. Ook voor het repareren van tassen en materialen voor paardrijden kun je bij Pascal terecht. Hetzelfde geldt voor het slijpen van scharen, tuingereedschap en messen! “Twijfel je of je schoenen nog gerepareerd kunnen worden? Kom gezellig langs, dan kan ik het laten zien!”

Samanthagang 66
2719 CK Zoetermeer
079 - 362 81 47
info@schoenmakerijdeuitkomstzoetermeer.nl
www.schoenmakerijdeuitkomstzoetermeer.nl