Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 5 - 2024

INNOVATIEPRIJS

De gemeente Zoetermeer zet innovatieve bedrijven (groot of klein) in de schijnwerpers met een verkiezing voor de meest innovatieve onder-nemer. De gemeente onder-streept met deze prijs de belangrijke bijdragen van lokale ondernemers aan vernieuwing en vooruitgang, waardoor Zoetermeer de plek is om samen te ondernemen, te leren en te werken. Vanaf nu kan iedereen bedrijven met vernieuwende ideeën of projecten aandragen voor de Innovatieprijs Zoetermeer 2024.

Zet bedrijven in de schijnwerpers en ga mee op Innovatie Expeditie

Bedrijven gevestigd in Zoetermeer komen in aanmerking voor deze prijs. Zij maken bijvoorbeeld impact met innovatieve producten, onder-scheidend ondernemerschap, maatschappelijke betrokkenheid, duurzaamheid en/of werkgelegen-heid. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen en maakt op de Dag van de Ondernemer, op vrijdag 15 november, de winnaar bekend. De winnaar ontvangt een mediacheque ter waarde van 5.000 euro, een bedrijfsvideo, een jaar lidmaatschap van Netwerk Zoetermeer en de Dutch Innovation Community.

INNOVATIEPRIJS

INNOVATIE EXPEDITIE - ONTDEK, LEER EN INNOVEER
Voor wie benieuwd is naar verhalen van ondernemers en zich wil laten inspireren, is er vanaf eind juni tot aan het einde van het jaar een Innovatie Expeditie, met podcasts, blogs en evenementen voor ondernemers. De podcastserie ‘Innovatie Expeditie’ neemt je mee op reis langs verschil-lende bedrijven en in de blogserie worden praktische tips gedeeld over impact maken met innovatie. In de serie bedrijfsbezoeken en podcasts roept wethouder Jan Iedema iedereen op mee te doen om innovatief ondernemerschap onder de aandacht te brengen: ‘Alleen al de zoektocht naar de winnaar laat zien wat voor prachtige innovatieve bedrijven hun plek in Zoetermeer gevonden hebben.’

STAD VAN TOEGEPASTE INNOVATIE 
De innovatieprijs is een initiatief van gemeente Zoetermeer, in samen-werking met Netwerk Zoetermeer, Economic Board Zoetermeer en de Dutch Innovation Community. Samen werken ze aan Zoetermeer als de stad van toegepaste innovatie, waar innovatie in de praktijk zichtbaar is. Met het verbinden van mensen, ondernemers, onderwijs en organi-saties groeit Zoetermeer uit tot een aantrekkelijke stad voor werken en ondernemen.

ZET EEN INNOVATIEF BEDRIJF OP DE KAART  -  DIT IS DE PLEK

Ga snel naar de website voor meer informatie en draag een bedrijf aan voor deze fantastische prijs! www.zoetermeerisdeplek.nl/innovatieprijs.