Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 2 - FEBRUARI 2022

mr zonnepanelen

M&R-zonnepanelen, doet veel meer dan zonnepanelen. Cees de Reus (Bedrijfsvoering & Verkoop): “M&R-zonnepanelen staat voor duurzame energieoplossingen voor de particuliere en zakelijke markt. Ons werkgebied bevindt zich binnen een straal van ongeveer 35 kilometer rond Zoetermeer. Deze keuze hebben wij specifiek gemaakt omdat wij het belangrijk vinden onze klanten van een persoonlijke en snelle service te kunnen voorzien. Het installatiewerk voeren wij altijd uit met eigen gecertificeerde monteurs en elektriciens. Soms roepen we de hulp in van betrouwbare partners.

‘Zelf duurzame energie opwekken? M&R-zonnepanelen helpt jou!’

ERVAREN VAKMENSEN DIE DESKUNDIG ADVIES GEVEN 
M&R-Zonnepanelen adviseert over installeren van duurzame en energiebesparende maat-regelen. Hierbij kun je denken aan zonne-panelen, smart homebatteries en laadpalen voor elektrische auto’s, maar ook warmte-pompen, zonneboilers, duurzame verwarming en verlichting. Daarnaast stellen wij duurzaam-heidsrapporten voor particulieren op.

Bij M&R-Zonnepanelen nemen we advies serieus. Dat betekent dat we niet persé zo veel mogelijk zonnepanelen op jouw dak willen plaatsen. We willen systemen inrichten die perfect zijn afgestemd op jouw woning of bedrijf. Cees: “Vergroenen lukt vaak gemakkelijker als er ook inzicht bestaat in het rendement op jouw investering, want dat maakt slim en duurzaam omgaan met energie bespreekbaarder en aantrekkelijker”.

Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om onze klanten van goede adviezen te voorzien over de verschillende mogelijkheden. Wij helpen graag bij het maken van de juiste keuzen voor bepaalde duurzame of energie-besparende producten én wij kunnen de totale installatie hiervan en nazorg uit handen nemen van onze klanten. Cees: “Dus ontzorgen van onze klanten. Het liefst kijken we daarbij naar het complete toekomstplaatje, oftewel het energiemanagement bij jou thuis of bij jouw bedrijf. In dat geval maken we vaak de combinatie tussen de verschillende systemen. Zonnepanelen om energie op te wekken, warmtepompen om duurzaam te verwarmen, laadpalen voor het opladen van de auto, en dat alles eventueel gecombineerd met energie-opslag in batterijen”.

mr zonnepanelenBINDING MET KLANTEN
Cees: ”Wij willen binding met onze klant houden. Steeds vaker is sprake van een interactie en overleg met onze klanten over allerhande verduurzamingsmogelijkheden die wij beoordelen op haalbaarheid en realiseer-baarheid in de woning. Dat doen wij niet altijd alleen, maar ook samen met verschillende gespecialiseerde partners. Het installatiewerk voeren wij altijd uit met eigen gecertificeerde monteurs en elektriciens. Soms roepen we de hulp van betrouwbare partners. We proberen veelal alles binnen één werkdag te installeren. Zo kun je zo snel mogelijk profiteren van jouw duurzame investering”.  

ONZE WERKWIJZE
“Het proces ligt van ‘A tot en met Z’ in onze handen”, stelt Cees: “De A staat voor het Allereerste contact en Advies, waarbij wij eerst een schouwbezoek plannen om alle vragen en wensen door te nemen. Samen met de klant lopen wij het duurzaamheidsalfabet af via Garanties naar Energieopslag met een thuis-batterij of een Laadpaal, of de Monitoring van het zonnepanelensysteem. Wij ronden af met de Z van Zelf stroom opwekken”.

BALANS ZOEKEN TUSSEN VERGROENEN EN RENDEMENT
Cees: “Rendement wordt gelukkig niet alleen uitgedrukt in geld. We zien dat steeds meer particulieren en bedrijven, duurzamer willen leven en werken. Het rendement bestaat dus deels ook uit het feit dat we het verschil willen maken voor onze kinderen, kleinkinderen en alle toekomstige generaties. Dat is fantastisch om te zien, maar daarnaast leert de ervaring dat een investering ook een bepaalde besparing dient op te leveren.

De wereld van duurzame energie is complex. De hoeveelheid vragen die we wekelijks beant-woorden, geven aan dat het niet makkelijk is om de juiste keuze te maken. Daarom nemen we graag de tijd om jou zo volledig mogelijk te informeren. Of je nu interesse hebt in zonne-panelen (een prima start voor meer duurzaam-heid), wel of (nog) niet met slimme thuisbatterij, een warmtepomp of laadpalen, M&R-Zonne-panelen staat voor jou klaar”.

 WIL JE OOK ONS ADVIES OVER DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW WONING OF BEDRIJFSPAND??Boek direct een gratis schouw. Bel ons 085 086 8644 of mail naar advies@mr-zonnepanelen.nl
•  Altijd een persoonlijke adviseur
•  Altijd A-kwaliteit
•  Altijd een fysieke schouw
•  Altijd betalen na oplevering
•  Altijd service en nazorg

MEER INFORMATIE
Kijk eens op www.mr-zonnepanelen.nl

M&R ZONNEPANELEN
Wattstraat 26G
2723 RC Zoetermeer
085 - 086 88 44
06 - 824 832 86
advies@mr-zonnepanelen.nl
www.mr-zonnepanelen.nl