Yogastudio Balans

Een nieuw jaar betekent een nieuwe start inclusief goede voornemens. Naast afvallen en stoppen met roken is minder stress een voornemen. Iedereen heeft het namelijk druk, druk, druk. Minder stress resulteert in een gezonder en relaxter leven. Maar hoe bereik je dat ontspannen gevoel? Het medicijn is yoga. Het is niet alleen een filosofie, maar ook een methode die de verstoorde balans tussen lichaam en geest herstelt. Wordt don’t worry, be happy jouw motto van 2018?

Yogastudio Balans staat voor rust & ontspanning!

Al vanaf haar 17e is Sonja Adriaansz gefascineerd door yoga. Na diverse yogaopleidingen en jarenlange leservaring startte zij in 1995 Yogastudio Balans in Zoetermeer. Wat betekent yoga eigenlijk en waarom heeft iedereen er baat bij? Sonja: “ Yoga is een oude oosterse leer en is afgeleid van het woord Yuj dat staat voor de verbinding tussen lichaam en geest. Bij yoga draait het vooral om bewustwording en ontspanning. Luisteren naar je lichaam is essentieel. Wie ben je en wat voel je? Yoga-oefeningen herstellen het verstoorde evenwicht tussen lichaam en geest. Je hoeft er ook helemaal niet lenig voor te zijn. Na verloop van tijd merk je wel dat yoga de soepelheid van je lichaam bevordert. Vooral het feit dat yoga niet prestatiegericht is, spreekt veel mensen aan.”

Yogastudio Balans

PURE ONTSPANNING
“Voor bewegen ga je naar de sportschool. Maar wil je echt ontspannen? Volg dan onze yogalessen,” glimlacht Sonja. “Mijn voorkeur gaat uit naar de rustige uitvoering van de oefeningen. We zijn altijd maar bezig. Door de langzame uitvoering word je uit de actie van alledag gehaald en kom je weer wat meer tot jezelf. Onze yogalessen resulteren in pure ontspanning. Heb je menstruatie-, hoofd-, nek-, schouder- of rugklachten? Yoga kan deze klachten aanzienlijk verlichten! Ook slapen en ademen mensen beter, omdat ze bij stress hun geest kunnen kalmeren.”

VIJF MINUTEN NIKS!
“Een les duurt 75 minuten en vooraf drinken we gezellig een kopje thee. De meeste lessen beginnen met “vijf minuten niks” in een comfortabele houding om je spieren te ontspannen. Je kunt het zien als een geestelijke cooling-down van je (werk)dag en een meditatiemoment om de drukte van de dag los te laten. Vanuit een ontspannen lichaam kunnen vervolgens de oefeningen beter uitgevoerd worden. Yoga is geschikt voor iedereen. Van jong & oud, dik & dun t/m beginners & gevorderden en mensen met een beperking! Wanneer maak jij online een afspraak voor een gratis en vrijblijvende proefles?”

LESTIJDEN
•    Ma      Hatha Yoga 19.00 - 20.15 en 20.30 - 21.45 uur door Sonja;
•    Di        Hatha Yoga 20.30 - 21.45 uur door Sonja;
•    Woe    Hatha Yoga 9.00 - 10.15, 19.00 - 20.15 en 20.30 - 21.45 uur door Sonja;
•    Do       Hatha Yoga 9.00 - 10.15 uur door Jeltje Goet-Hiemstra;
•    Vr        Yin Yoga 16.00 - 17.15 en 19.00 - 20.15 uur door Bianca Hofman;
•    Za       Hatha Yoga 9.30 - 10.45 uur door Sonja.

Algengroen 3
2718 GN Zoetermeer
079 - 361 65 70
info@yogastudiobalans.nl
www.yogastudiobalans.nl
@YogaStudioBalansZoetermeer