Mijn Zaak Zoetermeer ROKKEVEEN 25 JAAR

het bestuur wc rokkeveen

Winkelcentrum Rokkeveen is klaar voor de toekomst!

“Kwaliteit en een gevarieerd aanbod. Een kwestie van profilering. Dé succesformule waar het bestuur, winkeliers en de eigenaar keihard aan gewerkt hebben sinds de verbouwing in 2015. Iedere winkelier ervaart dagelijks waardering van onze vaste klantenkring,” vertelt Hans Reas, de voorzitter van de Winkeliersvereniging Winkelcentrum Rokkeveen. “Het is dan ook terecht dat de Gemeente Zoetermeer, eigenaar Sectie5 en de winkeliers trots zijn op de grote diversiteit aan winkels en het feit dat ons winkelcentrum geen leegstand kent. Dat is in deze tijd tamelijk bijzonder. We beseffen dat we het succes vooral te danken hebben aan onze klanten. In deze speciale jubileum-editie over Winkelcentrum Rokkeveen willen we ze dan ook bedanken voor het vertrouwen.” 

“Samen met de bestuursleden en de winkeliers van de Winkeliersvereniging werken we aan de promotie en de sfeer van het winkelcentrum. Zo zijn we actief met het organiseren van evenementen, het beheren van de Facebook-pagina en de website. Ook sturen we op Schoon is Gewoon, het voorkomen en opruimen van zwerfvuil en natuurlijk ons jubileumfeest. Uiteraard is de organisatie mogelijk dankzij de medewerking en bijdrage van diverse partijen. We doen het met z’n allen!”

“Het bestuur heeft een visie opgesteld waarmee we de toekomst van het winkelcentrum willen waarborgen. De vraag: “Hoe kunnen we onze klanten het best bedienen?” staat centraal. “Het is zoeken naar een gezonde balans. Voor de juiste balans staan vijf thema’s centraal: Kwaliteit van producten en diensten door winkeliers die de beste in hun vak willen zijn. Eén gezicht naar buiten. Verrassend voor onze klanten met acties en evenementen. Relevant blijven voor onze klanten door een breed winkelaanbod en Gemak door gratis parkeren plus een gevarieerd horeca-aanbod. Zo kunnen onze klanten voor, tijdens of na het winkelen even zitten en genieten van een hapje, drankje of ijsje. Kortom,  Winkelcentrum Rokkeveen is klaar voor de toekomst!”

 

DE VIJF SPEERPUNTEN VAN WINKELCENTRUM ROKKEVEEN

KWALITEIT
Wij zien Winkelcentrum Rokkeveen als één grote winkel waar onze klanten met plezier kwaliteits-producten en -diensten kopen van topwinkeliers. Elke winkelier streeft er namelijk naar om de beste in zijn branche te zijn! Zo waarborgen we onze onderscheidende kwaliteit en blijven we vernieuwen. 

EEN GEZICHT
Alle winkeliers vormen samen één grote winkel en in de communicatie dragen we dat beeld naar buiten. We promoten dus het totaalplaatje! Ook vanuit de centrale Facebookpagina communiceren we met “één sound of voice”. Bovendien informeren we onze klanten goed en actueel via onze website. Samen zijn we één!

VERRASSEND
Alle winkeliers voelen zich met elkaar verbonden, omdat ze samen sterker zijn dan alleen. Samen bepalen we de aantrekkelijkheid van het winkelcentrum. Periodiek analyseren we het bezoek- en koopgedrag om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Tevens ontwikkelen we nieuwe klantengroepen in een straal van 5 km. Op basis van deze kennis stemmen we onze evenementen en acties af, zodat we onze klanten continu kunnen verrassen.

RELEVANT
Verbondenheid binnen de winkeliersvereniging bestaat niet alleen uit het communiceren via een Nieuwsbrief en de jaarlijkse ALV’s, maar ook door ondersteuning van de winkeliers bij thema’s en acties. Verder zorgen de winkeliers continu voor vernieuwing in hun winkels. Zo blijven we verrassend en relevant.

GEMAK
Het winkelcentrum moet eenvoudig bereikbaar, schoon en aantrekkelijk zijn. Gratis parkeren is essentieel. Een gevarieerd horeca-aanbod voor, tijdens of na het winkelen maakt het plaatje van Winkelcentrum Rokkeveen compleet. Winkelen moet een feestje zijn!