Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 4 - APRIL 2022

Wim van der ham keukens

Wim van der Ham keukens introduceert in zijn showroom een nieuw merk keuken: Composit is een exclusief Italiaans topmerk van uitstekende kwaliteit. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat we dit met onze klanten kunnen delen en hier is persoonlijk contact essentieel voor ons.Hoe ziet die aanpak eruit en op welke wijze versterkt het Italiaanse merk Composit het assortiment?

Wim van der Ham Keukens introduceert “composit”, een exclusief Italiaans topmerk van uitmuntende kwaliteit!

“Het is trouwens nog steeds knetterdruk, omdat veel mensen door de corona-pandemie massaal kozen voor verbou-wingen in en rondom het huis,” vervolgt Willem. “Qua klandizie hebben we dus niets te klagen. In onze showroom begint de oriëntatiefase. Vervolgens bekijken we op locatie de situatie en nemen we alle maten op. Voor en tijdens het huisbezoek inventariseren we in grote lijnen wensen, ideeën en (on)mogelijkheden. Welke stijl en materialen heb je in gedachten? Hoe kook je en welke apparatuur voldoen daaraan? We moesten ons door de pandemie voortdurend creatief en flexibel opstellen. Kortom, welkom in onze showroom waar we de laatste trends kunnen laten zien waaronder diverse unieke keukenopstellingen van het exclusieve Italiaanse topmerk Composit!”

Wim van der ham keukens

COMPOSIT IS VERLENGSTUK
“Onze eigen inkoopgroep is voortdurend op zoek naar topmerken die ons assorti-ment kunnen versterken. Zo zijn we in contact gekomen met het exclusieve Italiaanse topkeukenmerk Composit dat gevestigd is in Pesaro. Het is een ambachtelijk familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan het roer staat. Ze werken ook regelmatig met gerenommeerde architecten en ontwerpers. Daardoor is hun assortiment uitermate geschikt voor designliefheb-bers. De kwaliteit van deze keukens onderscheidt zich door het gebruik van 18 mm 100% gerecycled water- en vochtafstotend plaatmateriaal als corpus. Daarnaast zijn de corpussen standaard 80 cm hoog en 61.6 cm diep. Iedere keuken heeft zo extra opbergruimte. Alle fronten zijn bovendien 22 mm dik. De laden zijn van Blum Legrabox en het interieur van Kesseböhmer. De diverse concepten onderscheiden zich in materialen, design en vele keuzemogelijkheden. Composit is echt een verlengstuk van onze andere merken.”

NET EVEN ANDERS
“De modellen van Composit zijn net even anders. Er zijn veel kleurmogelijk-heden in laminaat en uiteraard zijn de keukens ook leverbaar in mat en hoog-glans gelakt. Verder kun je kiezen uit wel tien verschillende fineerssoorten en er zijn veel uitvoeringen in Fenix en beton. Daarnaast wordt er altijd gezocht naar bijzondere greep oplossingen zoals de subtiel geïntegreerde “Tesla-greep” in het model TOUCH. Composit-keukens zijn ontwerpoplossingen, functioneel en met een bijzondere esthetische impact, gecreëerd om te voldoen aan iemands smaak en stijl. Een kwestie van continu innoveren en denken in concepten. Zo ontstaan er keukens in verschillende vormen en stijlen van modern tot klassiek met veel aandacht voor details en het gebruik van hoogwaardige materialen. Composit is gewoon net even anders en dat zie je dan ook gelijk. Het is echt een merk dat je moet zien en voelen. Hopelijk tot snel ziens in onze showroom!”

Wattstraat 14
2723 RC Zoetermeer
079 - 33 00 900

Theresiastraat 168-178
2593 AT Den Haag
070 - 383 50 10

info@wimvanderhamkeukens.nl
www.wimvanderhamkeukens.nl