Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 1 - MAART 2020

PODOSTART

De voeten zijn het fundament van ons lichaam. Daar staan we op. Het is dus van belang dat de stand goed is om lichamelijk goed te kunnen functioneren. Voetklachten worden vaak voor lief genomen. Maar als je er niets aan doet kunnen het slepende klachten worden en die kunnen weer andere klachten veroorzaken. Gevoelige en zwakke voeten kunnen van grote invloed zijn op de werking van het mechanisme dat de houding en beweging van ons lichaam bepaalt.

Wilt u weer lekker kunnen lopen? Al meer dan 15 jaar uw registerpodoloog in Zoetermeer

Zo kunnen plat- en holvoeten leiden tot rugklachten en verkeerd gekozen schoeisel kan klachten veroorzaken in het algehele houdings- en bewegingsapparaat. Scheefstand in de basis van de voet kan tot houdingsveranderingen leiden in de knieën, heupen en rug. Daardoor kan een totaal verkeerde manier van lopen en staan in de hand worden gewerkt.Wij werken met de nieuwste 2D en 3D scantechnologie van Delcam voor nóg meer precisie bij het maken van inlays.  De inlays worden ingetekend waar de cliënt bij is, zodat u kunt zien waar en hoe de voeten ondersteund of gecorrigeerd gaan worden. Tevens maken wij gebruik van echografie. Hiermee kunnen wij een duidelijke en snelle diagnose stellen.

De meest voorkomende voetklachten zijn: Voorvoetpijn, hielpijn, pijn onder de middenvoet, branderig gevoel, instabiele enkels, afwijkende vormen en standen van de voet, verminderde beweeglijkheid, teenklachten. Wij helpen graag uw klacht te verhelpen of te verminderen door het aanmeten van op maat gemaakte inlegzolen.

Podo-Start H.C. van der Sluijs is gevestigd in fysio praktijk Optimum

Groeneweg 5
2718 AA Zoetermeer
079 - 362 1625
www.podo-start.nl