Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 1 - 2024

FEELGOOD

Susanne, voedingscoach en ervaringsdeskundige. Haar mooie praktijk Feelgood voedingscoach is gevestigd in Rokkeveen, waar zij jou persoonlijk begeleidt, op weg naar een gelukkig en zelfverzekerd leven. Jij bent het waard!

Wil jij weer lekker in je vel zitten, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet?

VOEL JE GOED MET FEELGOOD!
“Mijn eigen ervaring met het PS. Food & Lifestyle programma, waarbij ik 30 kilo verloor, inspireerde mij 4 jaar geleden om ook anderen te helpen met afvallen. Door die ervaring weet ik hoe belangrijk het is om een stok achter de deur te hebben, die men vaak zo nodig heeft. En daar ben ik nu voor!”, vertelt Susanne.

“PS. food & lifestyle is een door diëtisten ontwikkelt programma gericht op het behalen én behouden van jouw streefgewicht, met op maat gemaakte menu’s die bij jou passen. Je gebruikt producten die vergelijkbaar zijn met reguliere voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers en diverse snacks gecombineerd met o.a. groenten, vlees, vis of vegetarisch. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en is afslanken geen straf maar wordt het een duurzame leefstijl”, legt Susanne uit. “Na het bereiken van je gewenste gewicht help ik je verder om het resultaat te behouden”.

VOORDELEN
Ontdek de voordelen van PS. Food & Lifestyle, waaronder een stabiele suikerspiegel, geen hongergevoel en eenvoudig te bereiden maaltijden.

Ben jij klaar om jouw goede voornemens om te zetten naar concrete resultaten? Kijk op mijn website voor meer informatie en het maken van een afspraak.

FEELGOOD VOEDINGSCOACH
Baron de Coubertinlaan 6-8
2719 EL Zoetermeer
06 - 383 087 63
info@feelgoodvoedingscoach.nl
www.feelgoodvoedingscoach.nl