newfysic

Vakantiekilo’s! Wie herkent ze niet? Even de remmen los en een paar weken onbezorgd genieten van tropische cocktails, gin-tonics, wijn, bier en wereldse gerechten. Je hebt het immers verdiend na een jaar hard werken. Terug van vakantie stap je met enige vrees op de weegschaal. Oef, vijf kilo aangekomen en je zat al boven je streefgewicht! “Hier moet ik wat aan doen”, besluit je  resoluut. Maar hoe pak je het aan? De meeste diëten zijn immers gedoemd te mislukken en resulteren in het jojo-effect. 

WIL JE GEZOND AFVALLEN EN HEB JE EEN BEGRIPVOLLE STOK ACHTER DE DEUR NODIG?

Op het kruispunt van de Dorpsstraat en de Leidsewallen opende NewFysic in 2016 haar deuren voor mensen die
gezond, verantwoord en blijvend willen afvallen. Vestigingsmanager Lidia Pronk is niet alleen voedingscoach, maar ook ervaringsdeskundige. “Ik ben een echte levensgenieter en vijf jaar geleden kropen ook bij mij de kilo’s er ongemerkt aan. Ik werd gewoon te dik en het principe van NewFysic sprak mij meteen aan. Het past bij iedere levensstijl. We leren je om gezonde keuzes te maken die je voor de rest van je leven kunt toepassen. Bovendien zijn de ingrediënten van onze smaakvolle recepten in iedere supermarkt verkrijgbaar. Het is zeker geen crashdieet. Je mag wel zes keer per dag eten met ondersteuning van 100 % natuurlijke supplementen. Het wekelijkse weegmoment zorgt natuurlijk ook voor de bekende stok achter de deur.”

newfysic

MOEILIJKE MOMENTEN
“Ik viel binnen acht weken zeven kilo af en ik voelde me weer fit en energiek. Bovendien gaf het afvalsucces een boost aan mijn zelfvertrouwen. “Dat wil ik ook,”  dacht ik toen. “Mensen  begeleiden naar hun  streefgewicht is dus  echt op mijn lijf geschreven.  Ik ken als geen  ander de valkuilen tijdens het afslankprogramma. Je hebt namelijk altijd moeilijke momenten. Tijdens het wekelijkse weegmoment monitoren we het proces, beantwoorden we vragen en  geven we tips. Je hebt bijvoorbeeld een etentje of je viert een verjaardag. Welke lekkere, gezonde keuzes kun je dan maken? Begripvolle ondersteuning en motivatie zijn de sleutel van ieder afvalsucces.” 

PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN
“NewFysic is geschikt voor iedereen. Of je nou vijf of zestig kilo wil afvallen. Tijdens de gratis intake bespreken we je eetpatroon en word je gemeten en gewogen. Op basis van deze gegevens stel ik een persoonlijk voedingsplan op dat past bij jouw levensstijl. Het proces wordt ondersteund met supplementen die zorgen voor een optimale en efficiënte vetstofwisseling. Spiermassa blijft behouden en vet verdwijnt. Bovendien voorkomen de supplementen het hongergevoel, zodat je het goed kunt volhouden. Wanneer gaat bij jou de knop om?”

Dorpsstraat 46
2712 AL Zoetermeer
088 - 323 00 35
zoetermeer@newfysic.nl
www.newfysic.nl