GARAGE G. VAN WIJK AUTO

Op het prikbord in het kantoor hangt de bouwtekening van het toekomstige pand aan de Heliumstraat. Eigenlijk zou Garage G. van Wijk Auto vorig jaar al verhuizen, alleen Corona gooide helaas roet in het eten. Volgend jaar gaat het voor de universele garage alsnog gebeuren!

‘Wij zijn uit ons jasje gegroeid’

Ruim 32 jaar geleden begon Gert in de schuur van zijn vader en is nu uitgegroeid tot een begrip in de stad. Ondanks dat het in al die tijd een klein en knus familiebedrijf is gebleven, is het voor Gert tijd voor de volgende stap. “We leven enorm naar de nieuwe garage van 2200 m² toe. We zijn hier best uit ons jasje gegroeid”, zegt Gert.

GARAGE G. VAN WIJK AUTO

SERVICES, ONDERHOUD EN REPARATIES
Ondertussen kunnen alle merken nieuwe en gebruikte auto’s nog steeds langskomen bij de Kryptonstraat voor reparaties, services en onderhoud. “Dankzij de nieuwe bruggen geldt dat sinds kort ook voor campers”, laat zijn vrouw Irene weten.

TALENT
De boekhouding wordt deels verzorgt door Irene en zoon Rutger loopt al jaren mee als eerste monteur. Naast medewerker Tjeerd en leerling Andrea is Garage G. van Wijk Auto op zoek naar nieuwe talenten. Dat doen zij al via Zoetermeer On Stage en via het SBB als leerbedrijf. “We hopen jongeren te motiveren en enthousiast te krijgen voor het vak. In het nieuwe pand zijn we op de Heliumstraat veel zichtbaarder. Dat levert vast nieuwe medewerkers én klanten op.”

Kryptonstraat 74
2718 TD Zoetermeer
079 - 341 50 96
www.gertvanwijkauto.nl