Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 2 - MAART 2021 WOON!

VAN DORP HOUT

“Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Meer dan ooit hopen we dat deze gevleugelde uitspraak in 2021 werkelijkheid wordt. Terug naar ons oude, vertrouwde en vooral normale leven. We verlangen er allemaal naar. Door Covid-19 zitten mensen meer binnen én buiten en dat hebben we gemerkt,” vertelt directeur Henk-Arie Schra van Van Dorp Hout.

Wij luisteren naar uw wensen én het verhaal erachter!

“Mensen gingen door de coronabeperkingen volop aan de slag met een nieuw tuinproject. Zo werd de schutting weer in de beits gezet of zelfs compleet vernieuwd. Verder was er veel vraag naar overkappingen, pergola’s, speeltoestellen en blokhutten.”

“Natuurlijk houden we ons strikt aan de RIVM-maatregelen en via onze vernieuwde website kunnen klanten eenvoudig bestellingen plaatsen. Uiteraard kunnen we telefonisch uitstekend adviseren, maar gelukkig zijn onze klanten vanaf 3 maart op afspraak weer van harte welkom. Met die versoepeling zijn we natuurlijk erg blij! We zijn gespecialiseerd in hout voor buitentoepassingen en als de zon weer gaat schijnen, willen mensen van het buitenleven genieten. Voor ieder tuinproject hebben we dus de juiste houtsoort in huis. Maar wensen en smaken verschillen. Welke houtsoort past het best bij uw tuinproject? Wij weten het en delen onze kennis graag. Zo voorkomt u toekomstige problemen bij de voorgestelde toepassingen. Verder heeft iedere houtsoort een andere uitstraling. Wat vindt u mooi? We luisteren naar uw wensen en het verhaal erachter. Onze houtsoorten kunt u hier zien en voelen waardoor kiezen nog eenvoudiger wordt.”

VAN DORP HOUT

UITGEBREIDE PRODUCTINFORMATIE OP VERNIEUWDE WEBSITE
“Veel klanten vragen welke houtsoort voor hun tuinproject het meest geschikt is. Zoals al gezegd kunnen we telefonisch goed adviseren, maar op onze recent vernieuwde website kunnen ze alle
productinformatie vinden inclusief de actuele voorraad. Wilt u bijvoorbeeld een vlonder van hardhout plaatsen? Dan is de keuze heel divers. Zo is Ipé nu erg populair. Het is een Braziliaanse houtsoort die bekend staat als de sterkste hardhoutsoort ter wereld. De gladde zijde geeft uw vlonder een strakke en moderne uitstraling. De groef aan de zijkant van de Ipé terrasplanken zorgt ervoor dat u deze planken kunt bevestigen met behulp van B-Fix clips. Oorspronkelijk varieert de kleur van groenachtig bruin tot licht- en roodbruin, maar als u er niets aan doet, dan verkleurt Ipé na verloop van tijd naar een mooie, egaal lichtgrijze kleur. Een kwestie van smaak!”

DOE DAT NOU NIET!
“Wilt u zelf een vlonder installeren? Op Youtube en Facebook presenteren we diverse instructiefilmpjes over de meest voorkomende tuinklussen onder de titel: “Doe dat nou niet!” Van simpel tot gecompliceerd. Met eenvoudige instructiefilmpjes laat onze vakman Wim zien wat u vooral niet moet doen bij de aanpak van uw tuinklus. Verder hebben we met de aanschaf van een geavanceerde machine, de Essetre Technofast, geïnvesteerd in onze werkplaats. Zo kunnen we nog nauwkeuriger gecompliceerde houtconstructies én maatwerk voor hoveniers verzorgen.

Gaat u zelf niet klussen, maar zoekt u een vakman voor uw tuinklus? Op onze website vindt u een lijst met vakkundige hoveniers waar we mee samenwerken. Bent u nieuwsgierig naar het verhaal achter Van Dorp Hout? Scan dan de QR-code! Tuinkluskriebels? Kijk voor inspiratie ook op Instagram!

Voorweg 153
2716 NJ Zoetermeer
079 - 351 25 78
info@vandorphout.nl
www.vandorphout.nl