antonisse schoonmaakservice

De lente komt eraan. Het zonnetje gaat schijnen en veel mensen krijgen dan last van schoonmaakkriebels. Alles moet perfect schoon zijn. Het draait om poetsen, glimmen en blinken. “Wij weten daar alles van. Perfect schoonmaken is namelijk een vak. Veel mensen onderschatten ons beroep, maar bedrijven en gemeenten kiezen niet voor niets voor ons. Zij kiezen gewoon voor écht schoon en niet alleen voor een poetsbeurt in het voorjaar,” glimlacht Mireille Antonisse die al zestien jaar samen met haar man Richard het succesvolle schoonmaakbedrijf runt.

“Wij hebben altijd last van schoonmaakkriebels!”

Vanwege de groei is Mireille samen met haar jeugdvriendin Ellen van Roon verantwoordelijk voor de administratie, de planning, de voorraad en de boekhouding. “Ik ben heel erg blij met haar ondersteuning,” vervolgt Mireille. “We voeren ook samen de controles bij onze klanten uit. Vooraf vragen we of er nog op- en aanmerkingen zijn. Vervolgens lopen we een ronde en checken we of alle werkzaamheden volgens onze normen zijn uitgevoerd. Soms is er een verkeerde schoonmaaktechniek gebruikt. Als je bijvoorbeeld te veel schoonmaakmiddel gebruikt, ontstaan er lichte vegen op de tegels. Beter droog wrijven is dan het advies. Het verslag bespreken we met de klant en onze schoonmakers. Een kwestie van positieve coaching. Gelukkig hebben onze medewerkers schoonmaakkriebels in hun genen en streven ze naar 100% perfectie! Ze zijn dan ook het fundament van ons succes!”    

antonisse schoonmaakservice

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT
“Door de betrokkenheid en professionaliteit van onze medewerkers maken we het verschil. We staan dus voor kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten die we volgens de officiële veiligheidseisen (VCA) uitvoeren. De aanvraag van een schoonmaakdienst bespreken we altijd op locatie. Wat zijn de verwachtingen van het bedrijf? Zijn deze wensen haalbaar? We gaan voor heldere, duidelijke afspraken en kwaliteit. Vaste teams resulteren in continuïteit en betrokkenheid. Goed schoonmaakwerk vereist ook een eerlijke communicatie over de werktijd en is gekoppeld aan een eerlijke prijs. Kwaliteit staat nu eenmaal hoog in ons vaandel. Een tevreden klant leidt altijd tot een duurzame relatie,” aldus Richard.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN
“Sinds kort zijn we SEBO gecertificeerd en een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat mbo-ers stage bij ons kunnen lopen. Een aparte tak daarvan is het project Boris voor leerlingen met een beperking. We bieden ze een kijkje-in-onze-keuken en leren ze de fijne kneepjes van een ondergewaardeerd vak. Het zijn echte doeners die uitstekend eenvoudige taken kunnen verrichten. Leerlingen met potentie bieden we graag een baan aan. Naast het verbeteren van ons imagoprobleem dragen we zo ook ons steentje bij aan de samenleving,” besluit Ellen.

Wattstraat 13B
2723 RA Zoetermeer
06 - 289 15 547 Richard Antonisse
06 - 284 02 594 Mireille Antonisse
info@antonisse-schoonmaak.nl
www.antonisse-schoonmaak.nl
Facebook antonisseschoonmaakservice