meer dan finance

Druk, druk, druk. De gemiddelde mkb’er heeft door zijn dagelijkse werkzaam-heden geen tijd om even stil te staan en na te denken over de toekomst van zijn onderneming(en). Dat is begrijpelijk, maar schakel dan wel hulp in. Zeker in deze tijden kan dit veel tijd én kosten besparen en leidt geregeld tot een verrassende uitkomst. Meer Dan Finance van Theo van der Vlist kan je daarbij helpen!

Werk jij ín jouw bedrijf of áán jouw bedrijf?

Zie Theo als een sparringpartner die er alles aan doet om jouw bedrijf efficiënter en effectiever te maken: meer winst en minder tijd. Hij weet namelijk precies hoe het wel én niet moet. “Ik heb veel bedrijven van binnen gezien. Als accountant, als financieel eindverantwoordelijke bij diverse mkb-bedrijven en nu met Meer Dan Finance. Zowel binnen als buiten de bedrijfsmuren is er continu verandering. Of je nu ondernemer, directeur of onderneming bent: je moet goed weten waar de ‘stip op de horizon’ is om niet uit koers te raken. Zeker nu! Juist kiezen wat je niet doet is extreem belangrijk en helpt het bedrijf vooruit”, zegt Theo in zijn kantoor aan de Loosduinenstraat 6.

meer dan finance

VOORSPELLEN
Theo: “Boekhouden wordt vaak als noodzakelijk en saai gezien, maar is juist een instrument om beter en winstgevender te ondernemen. Veel bedrijven hebben een accountant of boekhouder die de administratie verzorgt. Hoewel ik die werkzaamheden ook kan verrichten is het belangrijker om die cijfers te verklaren en ervan te leren om de toekomst te kunnen voorspellen. Het levert ook informatie over interne problemen op: levert elk product of klant wel winst op? Waarom moeten we zo vaak terug naar een klant na een levering? Waarom sturen we zoveel creditnota’s? Voorbeelden dat er iets mis is in de organisatie, wat leidt tot veel kosten én ontevreden klanten. Klanten behouden is goedkoper dan nieuwe vinden.” Waar staat jouw bedrijf?

EEN INTERESSANTE REIS
Ooit begonnen vanuit een bepaalde visie, kan het doel veranderen of zelfs uit het oog verloren zijn. Steeds harder werken is het resultaat maar is dat de oplossing? “Juist nu met de coronacrisis is het belangrijk om het hoofd koel te houden. “Wanneer ik met de ondernemer spreek, vraag ik dan ook naar de zakelijke én hun persoonlijke doelen. Wanneer zij met iemand kunnen sparren die hun krachtenveld écht begrijpt, komen er betere, en soms verrassende, beslissingen op tafel”, zegt Theo uit ervaring.  Het gaat dan ook vaak om een langdurige relatie waar je elkaar geregeld spreekt.

OOK TIJDELIJK
Heeft uw bedrijf tijdelijk extra hulp nodig? Ook daarvoor staat Meer dan Finance voor u klaar: op interim-basis, implementatie van een verbeterproject, of de jaarrekening voorbereiden? Bel gerust en ook de complexere vragen zoals een businessplan, een financieringsaanvraag of een overname zijn bij Meer dan Finance in goede handen.

GRIJP DIE KANS
Méér dan Finance? Ja, ook over marketing kan Theo u het nodige vertellen. Denk eens aan de kansen  die er online liggen van beter vindbare websites en hogere conversies.

MENTALE WEERBAARHEID
In samenwerking met zijn vrouw Sonja van Mindfulnesspraktijk Rise and Shine kan Meer Dan Finance ook de mentale weerbaarheid van ondernemers en medewerkers aanpakken. Theo: “De motivatie van de ondernemer en medewerkers koppelen aan de doelen van het bedrijf is dé gouden driehoek.”

MEER DAN FINANCE
Loosduinenstraat 6
2729 CZ Zoetermeer
(wijk 29 Oosterheem)
06 - 516 289 70
Theo@meerdanfinance.com
www.meerdanfinance.com