Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 9 - SEPTEMBER 2023

LEKKER ZITTEN

Na ons eerdere bezoek, begin dit jaar, aan de speciale testruimtes van Relaxfauteuil Specialist LEKKERZITTEN.nl aan de Juweellaan 192H gaan we nu nogmaals langs om te zien en te horen of er nog nieuwe ontwikkelingen zijn. We zien direct dat René Caminada, eigenaar van dit sympathieke en prijsvriendelijke concept met A-merken (lage kosten en lage netto-verkoopprijzen) zeker niet stil heeft gezeten.

Welke relaxfauteuil past het best bij u?

In zijn testruimtes zien we heel veel nieuwe modellen in fraaie stoffen en prachtig leder uitgevoerd staan. Tot onze verrassing staan er meer varianten in relaxfauteuils dan de vorige keer dat wij er waren.

UNIEK IN NEDERLAND
René vertelt enthousiast dat zijn collectie uniek is voor Nederland. “Ik heb deze collectie in zijn geheel zelf samengesteld op basis van mijn jarenlange ervaring op dit gebied. Je vindt hier uitsluitend beweegbare comfort stoelen, zowel hand- als mechanisch bedienbaar, die lekker strak en modern van uiterlijk zijn. Je zult hier geen lompe stoelen vinden”, vertelt René, “Daar heb ik zelf hele-maal niets mee. Ik koop de fauteuils zelf in en wordt niet gehinderd door ‘ongewenste’ modellen ingekocht door de centrale inkoper van een organisatie- of filiaalbedrijf”.

LEKKER ZITTEN

“Mijn collectie is gebaseerd op pure ervaring, goede smaak en voor elk wat wils. Vaak ontvang ik verschil-lende vragen van klanten omtrent uiterlijk, gebruik, mogelijkheden of speciale persoonlijke wensen. In het verleden vond ik het vervelend als ik niet meteen kon voldoen aan deze speciale wensen. Nu gebeurt mij dit niet meer omdat ik mijn collectie regelmatig aanpas.”

Het komt zelden voor dat hij een klant niet verantwoord kan adviseren door zijn gedegen vakkennis én de jarenlange ervaring. Mocht René toch ‘nee’ moeten verkopen, dan komt dit omdat hij niet achter de verkoop van zijn product staat. Hij kan dan geen garantie geven op de veiligheid of degelijkheid van de relaxfauteuil. Bijvoorbeeld als de persoon te zwaar (boven 125 kg) is voor de draaistoel. In dit geval zal René voor een verant-woord alternatief zorgdragen.

VELE VERSIES
In de testruimtes vind je ook een uitgekiende serie Sta-Op-fauteuils in een vlotte belijning, met alle mogelijke opties voor relaxed zitten én probleem loos opstaan zonder hulp. Deze worden met gedegen advies en naar wens in meerdere maten en bekledingen geleverd. Zelfs is het mogelijk op de dag van aankoop de fauteuil mee te nemen. Buiten de reeds genoemde basis relaxfauteuils zijn er natuurlijk, in gemak en luxe oplopend, veel meer versies zoals de twee-motorigen met ingebouwde accu. “Daarnaast verkoop ik zelfs de drie-motorigen voor het ultieme genot en rustgevend relaxen. Dit zijn de vaak uiterst fraai ogende designstoelen!” Wil je in je relaxfeauteuil ook nog massage, een elektrisch opblaasbare lendesteun, verwarming over de volle lengte of zelfs een elektrisch beweegbare hoofdsteun? Dit kan allemaal bij LEKKERZITTEN.nl.

ALLEEN OP AFSPRAAK
“Natuurlijk kun je de fauteuil volledig zelf samenstellen naar eigen wens en behoefte. Dit wordt ook veel gedaan, alleen zit er dan wel een levertijd op! De testruimtes zijn uitsluitend op afspraak te bezoeken ( bel 06-40589537 of mail naar info@lekkerzitten.nl ) zodat je de volledige aandacht kunt krijgen op de gewenste dag en tijdstip. De lijfspreuk hier is immers ‘BIJ LEKKERZITTEN ZIT U GOED’”, sluit René zijn verhaal af.

VOORRAAD
De website www.lekkerzitten.nl is slechts bedoeld om u een indruk te geven van de collectie. Regelmatig wordt er direct uit voorraad verkocht. Klanten kunnen relaxfeauteuils namelijk na aankoop direct meenemen of laten bezorgen. Gelukkig komen er constant nieuwe modellen binnen waardoor het aanbod altijd up-to-date blijft.

LEKKER ZITTEN
Juweellaan 192H (portiekingang 4)
2719 BJ Zoetermeer
06 - 405 895 37
info@lekkerzitten.nl
www.lekkerzitten.nl